divendres, 22 de juny del 2007

Un altre somni

Avui me aixecat prest, he ences l'ordinador, i me estirat al llit. Quan me despert, acabava de somiar.

Havia pujat a un montanya on els camins estaven senyalitzats amb troncs perque no pugis sortir del cami. Quan he arribat adalt hi havia una espècie de castell. Estava bastant conservat. He entrat per la porta principal on hi havia molta gent. De sobte veig una dona vermella. La salud amb la ma, pero continu cap a una barana on trobo un paisatge esplèndit. Molta gent s'acosta a la barana per intentar veure alguna cosa fora de lo normal.

Començo a tenir gana i vaig cap un bar que hi havia per alla, entro. Observo que hi entrepans calents molt extranys. El home que atenia era molt simpàtic. Li preguntava pels entrepans extranys que hi havia. Me deia que aquest era de pebres vermells.
Despres n'hi havia uns quants que era de tots els gustos, que et podia tocar qualsevol cosa. Eren els més agafats per tothom ja que en un món tan monòtom preferien l'aletoiritat.

iujuuuuuuuuuu

Com magraden els esclatasangs i els bolets que hem trobat. Gracies Anna, per evitar que aguefes aquell amb colors tan extanys. Però li he fet una fotografia!!

7 comentaris:

Pandy ha dit...

Buo aprofitare q no soc a casa i aqui on soc sembla com si hi hagues internet per deixarte un comentari...(si, tampoc hi ha tele per cable i? mos reunim al voltant des foc i contam rondalles i cantam ximbobades... i a la tribu tenim un cap, una bruixa, un ancia savi i un pagafantas, i vestim mb uns teixits especials fets integrament amb cadavers des moscarts que d'aixo si que en tenim molts)

Ai, se molvidava el comentari tan de xerra de jo. Que aixo kas somiat, un trocet, q es plagiat, i tots sabem d'on has plagiat. els somnis! hauras de pagar un canon per compra un llit, ja que als llits pots dormirte i somiar coses que podrien ser inspirades en llibres de fantasia o series d'anime amb copyright al teu pais.

a VEure la fotografia dels bolets de colors tan mencionats... com si tengues dret a la intimitat!

Xupasangre ha dit...

Vet a sebre quines mentides arriben a mallorca

Anònim ha dit...

com pots recordar-ho tot? es estrany xo wenu, la vida es aixi no trobes? i lo mes estrany es ke mai tens somnis erotics, life is a mistery

Xupasangre ha dit...

JAJAJAJAJAJAJA, si que en tinc de somnis erotics, pero crec que es millor no posar-los.

No sempre els recordo. Si me torno a dormir els oblid completament. Me va costar molt acostumar-me a aixecarme just haver somiat el somni i apuntar-ho a qualque lloc, fins are que ja men recordo casi sempre.

MaRiNa ha dit...

ahhhh aqui hi ha censura de somnis!!!

Xupasangre ha dit...

Censura de somnis i alguns pensaments. Si començo a posar segons quines coses...

Anònim ha dit...

eso eso
censura de somnis, pero esto que es??
explicanoslo todo que fuerrrrrteeee
XDDDD
avui tmapoc recordo res, jo dormo i de cop maixeco i plim ja es mati, wenu, no son ni les 8 ke jastic dret i la vida gira i gira com una baldufa riallera enmig de un mar d'aigua salada XDDD
que no m'enteneu? wenu... jo tmapoc XDDD