dijous, 7 de juny del 2007

Transformacions alotropiques enteres.


Que he d'estodiar que això no pot ser, he de aprovar d'una vegada!!

Escriure molt o escriure poc.
Soc un noi que te amics. Necesita una noia que el guiï. Ell es un esperit blanc en mig desperits de colors. No pot sortir del mon solitari en que s'ha ficat.

Pues ma fet gracia, deu ser que les neurones ja no me responen o dec ser tan friki que me grasi i tot menjar palomitas, esclar que les començ a tirar a la gent i aixo influex un poc....

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no me llegit lultim comentari, xo eske ara estic fatal, sas allo kestas colapsat i entens un problema xo no pots comensar i estas mitja i no fots brot pq no et respon el cos? dons en akest estat estic, anire a dutxarme, i a veure si despres de una dutxeta i un sopar puc matarme mes, vinga, mus veiem dema

Espero ke calcul tagi anat be, tot i ke pel ke llegeixo em sembla ket sembla ke no ta anat massa be, xo tranki, sempre pensem aixo i moltes vegades rascant rascant arribem al 5, aixi ke ke tingues sort!

xao! ;)

MaRiNa ha dit...

ja som dos als q calcul no els a nat be...

putu calcul integral!

(ja esta ja me desfogat.. ara toca el següent)

Pandy ha dit...

Un arlequin un bailarin un calcetin un no se quin...una nau indestructible un dado de deu, un llum d'emergencia, una minotaure disfrasat de vikingo, unes estidores tallant el fil de la web cam, tinta xina...gata potente.

Xupasangre ha dit...

me qued amb lo de gata potente.

Alls cuits mai couen ha dit...

A MI TAMPOC EM VA NAR BE CALCUL SNIF SNIF-..

Xupasangre ha dit...

Ja, pero si nomes fos calcul... PERO DESPRES APROVAU I AIXO NO VAL! :P:P:P