divendres, 1 de juny del 2007

Frase del dia

"hola, soc un enginyer, no visc al carrer ni soc pobre pero m'agraden les japoneses... be, una de per qui tambe em va be, el tema es que vull rotllo... es molt dificil trobar noies a la facultat, un poc de caritat per un estudiant arruinat"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Frase del dia meva
"soc un pobre futur enginyer barbut, soc lleig xo soc bona persona, busco noia x relacio sentimental amb ki fondrem en besos eterns i que sigui divertida i alegre i ke li agradin els beatles, a dirse eva i de mataro si es possible"

Pandy ha dit...

Frase del dia de l'altre
"Som una cosa que intenta pensa per veure si sen tem del q sent i apren a actuar en consequencia i ensopega mil vegades als mateixos errors i no fa res per canviaro pq no te confiança mb si mateixa fins que els dubtes la fan tornar loca. Cerc un friki. Un friki de veres que sen rigui de mi quan perdi per masacre, o quan la meva nau indestructible sigui destruida al primer torn "

MaRiNa ha dit...

frase de l'enginyera
" soc una pobra futura enginyera, i encara que sembli mentida no trobo enginyer maco a la seva facultat. Amb lo de bon veure que estic no se pq es queixen els enginyers d'aqui dalt"

toma ya!

Xupasangre ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJA
Aixo es un dels dies desesperats que no saps aon aferrar-te. Al final aconsegueixes trobar a la persona que cerques pero això si s'ha de cercar molt i es difícil, molt dificil trobar-la, nomes has de tenir un poc d'anims per seguir i fer videos teus que tanimin i et fasin reiure.