dimarts, 12 de juny del 2007

Califristic qualsevol etapa 0


Camisetes sudoroses amb títols provocatius. Referencies inexistents en palaus de vidre vermell. Titols originals d'edats futures on hi havia un colapse total. Voliem fer coses inimaginables, pero no surtien del cap ni de les llibretes pintarrejades. Incursions en territoris diferents, cultura inexistent, l'era de la ecologia havia arribat, compostos extranys de colors resultons. Compostos inoquos en estels vermelles. Fantajant amb tu me pasava el dia, a la nit es feia realitat, compliment en somnis espacials, canvis de temps, posicions alterades i pluja despres.

Creixament d'arrels variables, no se ni qui eres, pero estaves amb jo, me feies desitjar la pell que tenia i el teu cos, no feia falta que xerresis, perque ho podria espatllar. Simplement estavem i mos enteniem, despres de la nit ens despediem i com si no hagues pasat, jo encanvi, el sentiment no se m'anava, l'estimava pero no la podia tenir, me donava igual, ja que si la tengues no seria el mateix, preferia el desig que cumplir-ho, ja que el podria realitzar amb altres noies, no era com amb ella, era diferent, a cops millor i a cops pitjor.

Era jo dissolt en les marees de persones que no coneixia, sense identitat, anonimament me anava realitzant. Faltava alguna cosa dins jo, pero sabia que no tardaria en aconseguir-ho, sabia que desitjava i aon ho podria trobar, nomes feia falta esperar una mica i tot s'aclariria.

2 comentaris:

Pandy ha dit...

:P Hola Friki vols q te vengui a cerca amb frugoneta? o dic per si dus un caramull de carabases i no caben a dins es coxo...q mes duras? ses revistes porno? deixaras es banyo d'aqlla manera?? enrecordaten de dur ses miniatures es reglamnt q me d'aprendre i des qual continu fuetjant ses fulles per cert lloc on no se suposa q vaig a studiar sino a jugar a rol... ah! me fa molta ilusio comprarme es reglament de anima. val 50 euros pero m'encanta super! jugarem a partides de rol? i despres anirem a sa montanya amb sa bici i me wanyaras super i m'hauras de espera pero no ho faras...me deixaras enrera mala persona i jooo jo joo jo....me qeixare...o no igual te sorpren, igual me sorprens tu i me dius algo carinyos o me mires sexy i jo me qd tonta i pos cara d'orco me pos nerviosa disimul q no ho notis i me pos vermella?

Pandy ha dit...

a Lo millo esper q na marta se compri es reglament de anima per jugar o a lo millo esper q arrivi es meu cumple i m'ho regalin...eh? amor?? tio weno? wapo?? mmm millons de coses cariñoses pq notis q es una indirecta q me fa ilusiooo??