diumenge, 3 de juny del 2007

Ou

Perque tenen una obsesió amb els peus? Mai o e entes, molta gent sobretot noies fan fotografies als peus, un sigme de identitat? Es el que es fixen realment quan es miren a elles? No se pot ser una bona obsesió o alguna cosa que es pot analitzar.

Avui estic desubicat. No tinc ganes d'estudiar. Magrada menjar un poc de nutela i seguir mirant les noies del metro i pensar que alguna seria una que tengui un blog. Pensant que mai la coneixare i que no em sentire aprop de ningu. Esixtencialista? Bastant, aquests darrers mesos han estat molt terribles. No es pot estar sol. No es bo ni agradable. T'has de ll'ançar cap algunes parsones que et fan feliç i et fan sentir viu? Jo les tenc? Si, pero enfore i aquestes no son lo mateix, aqui aprop no tenc a ningu com deia na Vero. Escric tan nomes que ja no se ni quins son de cadascu, be si que m'enrecordo però no se.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

posteig molt maco
ei, tnes molta rao, moltes noies tenen obsessio amb els peus, sobretot desde akesta moda de les sabates anomenades "ballarines" xo s'ha de reconeixer que uns peus ben formats son maquissims, cosa que els meuss... diguem ken frodo al meu costat no te futur en el tema pel...
i que mes... a si, jo a vegades tambe miro a la gent i penso si deuen tenir blog o algun fotolog o que magradaria coneixel mes xo clar, no aniras pel carrer saludant a tort i a dret oi?
enfin... xao!

Marina ha dit...

XD

jo soc part de la blogosfera que ha fet el meme de les sabates!
no es un obsessio... es mes, calificaria els meus de lletjos, com de mico, poc femenins vaja, però hi ha coses que no es poden canviar, i al cap i a la fi son per caminar, no?

crec que faré més visites per aqui. m'ha agradat, el montatge de dalt esta molt ben aconseguit

Xupasangre ha dit...

Xupi piruli, la primera persona que entra i no la conec personalment. Quin es el teu blog? Que tens el perfil restringet i no me deixa vorer-ho, supos que no en tens.
Els memes son posts que es parla sobre una cosa i es van pasant no? Com especia de mensatge en cadena pero canviant el nom? Es que no o acabo de pillar realment.
Per cert, la foto de adalt me la varen pasar, en tic moltes mes de planetes, edificis que estan molt bé, ja les posare.
Haure de fer un meme porno amb el nom de marina JUJUJUJU

Xupasangre ha dit...

Per cert, jo també vaig publicar fa temps una foto on sortia la meva sabata.

Pandy ha dit...

Casos en els quals un peu pot ser interesant:

1. Te motls ossos resulta que tu estudies fisio i necesites saber localitzarlos tots i cada un d'ells. i no val di "es al peu" sino q l'has de tocar i di "aqst es diu escafoide" o com se digui (jo no estudi fisio).

2. ets un antropoleg o arqueoleg fracassat i resulta que trobes un peu a un jaciment de 7 milions d'anys i resulta que no te habilitats de trepa. Et carregues una teoria cientifica i a mes li poses al teu nom a l'exmplar de manera que tots els estudiants de filosofia hauran d'aprendres les carecteristiqs i noms de l'exemplar.

3. Pots intenta batre el record mundial de ungles llargues als peus que a les mans ja esta massa de moda i als peus es mes dificil.

I ja no se men acudeixen mes.