dissabte, 9 de juny del 2007

Espai-temps

A tu te fa por? I a jo que? A mi tambe me fa por pensar així! Que vols que fasi amb tot lo que se? Guardarmo? Preferesc contar-ho a colcu, aunque pensi que soc encare mes raro. Aunque tu no me coneguis? Bueno, no ets tan desconeguda, no es la primera vegada que ens veiem, que mos veim i que mos miram i que intercanviam algunes paraules. Sa segona vegada es la que me pos enmarxa, es la que faig algo, perque aunque no ho sapiga pot influir en moltes coses i canviar el curs de les coses. Si no s'arriesga no pots aconseguir res.

Que es el que cerc realment? No o se ni jo, simplement alguna cosa que destaqui sobre les demes, una taca groga, una conexió o simplement un sentiment. Es de les coses que fins no les veus no estas realment segur de que ho son, de que estan fetes i del que poden arribar a esser.

Perque hauria de voler les coses que tu vols? Tenir més poder? Treure matricules? Això no maportaria res, no esper que o entenguis, simplement que confiis amb jo, i que aceptis el meu criteri, que jo o e pensat i per molt que discuteixis o t'enfadis no tenc perque canviar-ho perque ja e tengut una conversació mental amb la teva imatge, i pertant, ja se que diras i me contestaras i o e pensat i o e tengut encompte. Jo no soc com tu, que diu coses sense pensar.
També dir que a mi no mafecten tant les conversacions trivials i tontes xorres simplement perque en tenc menos que tu i me puc dedicar a pensar amb totes aquestes coses filosofiques, i mirar amem com sera la tal Anna o na Aerin.

3 comentaris:

Pandy ha dit...

Els tants desitjats comentaris arriven per no sorpresa. Ja i tornam a ser loka, q ets una loka q no se tenten quan xerres i dus ales de 22 euros? es coleteros roses xillon no agraden a les ties dures, pero si te molesta es pel tampoc importa masa. Com de llarg dus es pel? to dic atu friki? jejeje...millo no to dic, no mo vull imaginar q dp me posare masa com to diria...q mentraran unes ganes de ferte cuatre coses inesperades i imposibles com superar l'alçada maxima. si...1'55 q pasa? q pasa?? eh? al menys tenc la sort de no star bona.

Xupasangre ha dit...

També tens sort de ser tonta:P

Xupasangre ha dit...

Si duc es pels MOLT XULOS!!!