dimecres, 6 de juny del 2007

Crid perque em sentis!

Ahir nit vaig tenir unes quantes fantasies amb la noia de la roba interior vermella. Varem arribar tots mullats d'anar a comprar unes quantes provisons del mercat del costat de casa, anavem a veure una tenda de líquids raros per la classe de Quimica psiderurgica, pero al final estavem tan cansats de pensar en ogros poblinos que vam desistir que no ens afectes...
La dona no urbana sol ser un orco? Bueno, almenos no te CI, així que no li pasa res per no seber les coses, pobreta d'ella...
No se, m'agraden les noies amb un poc d'inteligencia, que siguin emprenadores i coses així, es nota que me cansat de les noies sense CI? Noies que no saben ni que es el sexe ni an provat la poma vermella?
Tan es dificil menjar curri picant? Saps que estic ben cansat? Saps que molen les gargoles? Els dibuixos extranys de n'aerin que no saps que son fins que els mires durant una estona?
Ja saps, crid el teu nom al mig del carrer. Ja saps, ens mourem sense que volguem, per molt que o evitem seguirem pel mateix cami, desviacions i concepcions, per al final acabara passant, arribarem a veure com es estar amb tu i sabre la teva direccio per enviarte la carta desitjada en un sobre groc, una carta que no rebras mai, pero que saps que sempre pots venir i que es fantastic dormir amb tu, desitjo tant quan ens abraçam, quan veig que ets mes alta que jo, i et sents rara, pero no te preocupis, que sempre ta pasat, pero amb jo es diferent, et sents tan agust. Com m'agraden els teus pels tan llargs, el teu cinturo que brilla i que sempre me costa de llevar.

Ja saps com els laverints que ens feim quan esteim al terra damunt la alfombra roja i pensant en la noia super atractiva que e vist amb pulseres de barates pero moltes i exagerades que molaven molt, amb un cor de plata i unes sabates super cuques petites amb un mega taco i ungles pintades, le mirada una estona i es feia desitjar. Pensant dins jo que era molt atractiva.

Ja saps que et doblo l'edat? Comença a estudiar un poc la cultura japonesa i ja esta, perque quan tasten una sola d'alcol es surt el dimoni que duen dins i la seva energia es junta amb la del montre i es converteixen en una persona, es com si es posesin una mascara blanca amb linies rares a la cara i una capa negre desitjant converses amb noies de uniformes de institut.

Ja saps, com la gata de na Sakaki, i les prediccions rares de dune amb el cercle de ganz.

Terrible tot plegat, pero de crispetes tambe es viu.

Per cert, es enginyers amb barba son lo millo!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enginyers amb barba....mmm...sexys? o son d'aquells que van de heavy amb es pels llargs i fumen porros i stan tan prims q te fan sentir gorda en tenir una cita mb ells encara que capigues dins una 38?

No crec, enginyers deuen haverse pasat la nit desperts i s'ha aixecat tard i com ja fa tants dies que no t'afaites tampoc pasa res per un dia mes. A mes, son els cinc minuts que ncesites per estudiar el temari sencer un altre nit mirant anime?? A mes d'enginyer pot ser friki tambe?

MaRiNa ha dit...

tiooo mas fet por i tot!!! per un moment em pensava q em veies per la finestra o algu XD

amb o sense son lo millor, a destacar pero que la barba pica

Xupasangre ha dit...

Orco ja saps que son enginyer no flipats que estudien una carrera que no serveix de res. I TU NO I CAPS A UNA 38 jajajajajaj:P:P:P:P:P:P, be, es necesita mitja hora per estudiar segons quines assignatures pero bueno, as de ser inteligent i no poblino per fer-ho.

I Marina, es lo que toca, si no i a por no i a morbo!! I si et poses crema hidratant a la barba o alguna cosa aixi voras que la barba es mooolt suau i mola bastant. Per cert, avui duies una camiseta de color...ups no, que avui no he sortit de l'habitació. Crec que t'haure de començar a espiar mmmmmmm miyo que no, pero si et veig de refilon no pasa res no?

Mes be soc un tio que pasa desapercebut.