dimecres, 20 de juny del 2007

Mes somnis

Acap de somiar que algu me morrejava. Era un bes d'allò ben extrany. Un bes desitjat pels dos, un bes que voliem donarnos pero mai arribava. Els dos feia temps que no teniem una relacio seria i ja s'havia oblidat allo de relacionar-nos. No sabiem que fer, pero no ens vam tallar, ens vam abraçar i besar lentament al coll. Teniem pressa perque ens haviem d'anar a casa a estodiar. Era epoca d'examens. El mes extrany de tot fou que ella duia els llavis pintats.



Era una especia d'aquesta dona. Et feia desitjar els seus llabis i estar amb ella, volia algu que la tengues i volia estimar molt. Pero encare no havia trobat a la seva persona blava.

6 comentaris:

MaRiNa ha dit...

i pq es estrany q portes els llavis pintats?

Xupasangre ha dit...

Perque no estic acostumat a veure noies amb els llavis pintats.

Anònim ha dit...

aixo es un producte de la teva psique, no spas en realitat ki era la noia, no liv as veure la cara, en realitat era... jo pq el poder de la psique diu ke si blablabla
a lo que ibamos: enlloc de posar aqesta mossa posa la audrey hepburn, la actriu mes guapa que hi ha hagut mai, bellissima, aix... sas ke mestic llegint desayuno en tiffany's?

Xupasangre ha dit...

La audrey hepburn no magrada gens, es una noia groga i no me cau particulant be, pareix la sirenita. Te pinta de sirenita!!!

Anònim ha dit...

MENTIDAAAAAAAAAAA
la audrey es perfecta
es makissiam
com no et pots enamorar della a primera vista
adoro la audrey hepburn

Xupasangre ha dit...

Home, amb sa cara planxa que te. Esta molt prima. Pareix vea. Models anticuats. No se, no conec a cap que sa paresqui i no puc opinar. Pero la impresio que me dona no es gens favorable. No crec que mos duguem massa be. Pero qui sap. Alomiyo en conec a una i despres resulta que magrada. I tu com no te pots anamorar de les rosses?