diumenge, 10 de juny del 2007

Post per entendre el meu blog

A peticio d'una bloguera vermella. Pero no me fa ganes perque vuy estodiar i vuy....



Modific el post.

Hi ha molts tipus de noies, en els meus començaments les classificava per colors.

Les noies vermelles son aquelles que fan sexe molt be, te les pots imaginar en vestits vermells i tiren cap a altes. Es fan desitjar.

Després venen les noies grogues que viuen la vida, aprofiten el temps al maxim, pero no en tenen per mi. N'Alba estaria aqui. Volen caure bé i no saps perque fan les coses, ni elles mateixes o saben. Simplement estan contentes i volen semblar coses que no son.

A les noies de verd, li agrada s'ensalada!!. Solen ser un poc pijes o lesbianes. No es sap massa d'aquestes noies, perque van amb el seu grup d'insoportables. (esper que no me sescapi que ets una noia verda)

Les taronges son les que no estan gaire classificades perque no en conec massa i es fiquen dins aquesta categoria. Aqui van les pelrojes.

Les blaves m'agraden bastant, serien com na Debora

Les negres son mig gotiques i estan enfadades o tenen la cara aixi. I després quan ve algun pringat canvien la cara i poden inclús somriure.

Les tontes poblines no tenen color, no valen la pena...vuy dir que es quedarien dins les verdes. (tontes poblines=pardillos)

14 comentaris:

MaRiNa ha dit...

jajaja
ara q ja tinc unes pautes crec q sera una mica mes facil!

Anònim ha dit...

Ho veus com es negre i vermell??? eh!

Xupasangre ha dit...

Jo crec que sa foto tira mes cap a taronja, es que es el teu ordenador que te virus i ja se sap eh? eh? eh?
Si, quin virus tens...eh güindous?? JAJAJAJA

Si Marina, pero estan un poc incompletes, pero que magui comprat calipos no significa que maguis fet enveja...

MaRiNa ha dit...

ara molt mes entenedor.. mes o menys com els apunts qe vaig pendre ahir de la teva conversa XD

Xupasangre ha dit...

Pero are no puc parlar a la lleugera, potser algu s'enfadi...

Uribetty ha dit...

Doncs a les taronges afegiria que són una mica ( i de tant en tant molt ) falses. Un subjecte en te experiència. Espero que hagi estat una col·laboració útil, i si algú creu que m'he equivocat només dir: benvingut(da) al problema de la inducció.
Salut!

Alls cuits mai couen ha dit...

Hola company de camí, que som les noies roses???

Pandy ha dit...

No poder parla a la lleugera es lo pitjor...

per cert jo som noia grisa o blanca tacada o negre destenyida. :P

Xupasangre ha dit...

Uribetty, es el que te la inducció, pero també compar les noies amb altres noies i es quan mes acertes mes, no te pots imaginar les vegades que les e encertat quan les e comparat amb persones semblants. Per exemple na marina es pareix a na AS i na emma es pareix a na VQ, na emma encare no te color.Pero tot vendra. Es que basicament es la tecnica que en cada grup de persones hi ha d'haver a grans pases un que s'enriuen d'ell, un empollon, i un gordo i un....
Despres hi ha les mescles de les persones, na Marina no sera totalment AS, seria una mescla de AS+30%UU i na emma pues seria VQ+AÇ, es que aixo es un poc plagiada de un llibre que vaig lleguir que deia que hi havia 103 tipus de persones o 113 o 117 o un nombre d'aquests, es que el primer me sona a nombre de la taula periodica...

Emma ets rosa del tot?
Per cert, m'agrada lo de corre lola corre, com si no hagues tingut mai aquesta conversació, el que pasa es que lo de que "no vos haguessiu conegut" no seria posible perque si no vos haguessiu aquell dia al supermercat seria a les escales del 4 o al toparse comprant un llibre, les coses pasen perque tu les vols, pero i a coses inevitables i inmutables que son basicament el que et fan que no et tornis boja del tot, es basicament la funció del 'cerebelo'(part del cervell) diriem el insconcient, i quan dorms es desactiva la barrera i et fa viure en coses no reals, perque els locos son aixi com son? Perque no tenen aquesta barrera i han vist com son les coses i escapen de qualsevol manera com recolectant porqueries obsesivament.

Escriure un llibre? El mes probable, pero en conec un que en fa un i me diu que es terrible.

Xupasangre ha dit...

Pues tu series abollada com es cotxo no? o series color accident o....color eldar si, color pintat malament,...que no que es broma si a tu el que et conve es el que posa color poblino, no? no ni a cap d'aquests? jooo bueno..

Ja, are no podrer dir que la tal es una gilipolles taronja o la tal es color verdos o la cual es blava...menos mal que sempre canvi el nom perque sinos...na juana es pensaria que xerr d'ella.

Xupasangre ha dit...

Tampoc es que vagui tant enserio, es mig subrealista, simples eloquencies mentals.

Pandy ha dit...

Pues resulta que ara que mir la foto d'un altre ordenador si que es taronja...i es veu una tia i axo...res que auria de venir algu a llevarme el windows!

Xupasangre ha dit...

Si ja to deia jo..
Pero no me faig responsable dels problemes ocasionats.

Déjà vie ha dit...

m'ha encantat la definicio per colors d le snoies, super xulo. ara ls q et cauen millor deuen ser les vermelles pq les altres pobres...