diumenge, 24 de juny del 2007

El meu blog es de somnis no?


Avui casi no men recordo, pero la chispa a brillat i me n'he enrecordat.

Avui he somiat amb n'erendilme que me duia amb es cotxe i jo no volia pujar, me feia por, perque conduia molt malament. Tenia el cotxe ple de cops. Estava molt destrossat. Com la profesora yukari vamos (la de la foto d'adalt). Després al final havia de pujar perque havia d'anar a no se on i no tenia amb qui anar. I ha estat terrible. Estava alla i quan intentava dir algo, es a dir, no fasis sa curva tan rapid, no veus com te surts i et poses a saltre carril, pues n'erendilme s'enfadava i encare conduia mes malament. Estat terrible, amb el mal humor que s'a posat perque o feia TAN malament. Terrible. Un mal son. Lo pitjor de tot es que condueix malament de veres.

Després he somiat que era una espècie de dona entre groga i taronja que estava caminant per un poblet enpedrat. Duia una especia d'animal aquatic a damunt el cap i un que intentava nedar pel terra. Era molt extrany.
Al cap d'una estona estava en una especia de bar amb molt poca gent xerant amb un noi i una noia. Crec que eren de qualque grup de musica o algo. Estaven bastant animats, impacients per l'actuació.

M'ha deixat d'anar l'internet i com que es vol guardar com si com no es lo pitjor. Ja no funciona cap altre pagina! Terrible! Uff, menys mal, despés d'una bona estona.. Terrible.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

sniff, i amb mi mai somies...
adios mundo cruel
jajajaja

Xupasangre ha dit...

Crec que un cop vaig somiar amb tu, pero era rollo porno.

Anònim ha dit...

NOOOOOOOOOOOOO
suicidio al canto
XDDDDDDDDDDD

MaRiNa ha dit...

aixeqes passions veig

Xupasangre ha dit...

Si no ho proves no ho sabras mai.

Xupasangre ha dit...

En realitat si que e somiat amb tu, pero sempre desapareixes, es a dir, estas alla ola q tal? fiuuuu, i ja no i ets.