diumenge, 29 d’abril del 2007

L'anell de l'alien

Avui e somiat amb una pel·lícula que no existia. Com totes les pelis que veig jo tot sol les començ per la mitat, després ja farem un flashback cap el principi de la peli quan veiem que es interessant.
El mig de la pel·lícula es veia que estàvem molt entrat el futur, el món havia estat devastat per alguna organització de hackers que estaven descontents amb la vida-extres que duien fins el moment, estaven devastant la naturalesa amb construccions i plantacions que no servien de res. Veiem a un extraterrestre que es deia Chals i un amic humà que s'havia fet durant la pel·lícula.

Fent un flashback al començament de la pel·lícula, veiem que en Chals arriba al planeta i es veu un edifici on s'havia de fer una conferencia per les decisions científiques sobre el flux del inmaterium que havien de revolucionar tota la concepció dels viatges interestel·lars. Però l'alien havia vengut a evitar-ho ja que els del seu planeta creien que desestabilitzarien l'univers. L'edifici estava tot enredoltat per una franja a mig construir amb maquines que s'utilitzaven el segle anterior. Com ja no funcionaven els aparells electrònics a base de silici, s'implantaven els de adn, ja que per molt que les industries que tenien tot el poder damunt el silici no havien pogut evolucionar cap a la base 4 de l'adn, una creença un poc estúpida perquè sabem que estava revolucionant els baixos fons de la societat. Com que ja no tenien res a perdre deixaven a un costat les imposicions socials i evolucionaven cap a l'estat aflorit de una nova mutabilitat que convertia els cossos humans en 1/3 de ciborg, 1/3 de planta i 1/3 de humà. L'únic que podia pensar era l'humà. El ciborg tenia el treball de treballar amb nombres i concepcions algebraiques apart d'entrar a Internet. La part planta mantenia un simbiosi amb les tres parts, protegint l'integritat de la transformació i les repercussions mediambientals de la producció de residus no podien ser reciclats. La part humana era la que feia tota la feina de dirigir totes aquestes operacions. Duguen-la cap un futur de abarcar tot l'univers amb milions de organismes de milions de parts diferents.

dissabte, 28 d’abril del 2007

L'espermatozoide mes ràpid.

Els millors dies de la setmana son els que els dediques a tu mateix i a fer el friki, com un sopar regalat per una noieta que viu en el mateix edifici que tu, i que t'agrada però te un novio estupid, no es que en caigui malament no això però es que es un gelos d'aquells com el noi de na Pili aquell pagafantas estupid, bé pagafantas no, aquest nomes es en Riera, es un pagatrinas, perque va pagar una trina que no era nostra, un pringat pringat. Bueno, però a na Pili li agradava i jo la respect perquè es amiga meva i potser es tontita o li costa però jo l'estim així com es. Magrada na Pili, es amiga meva i aunque fa temps que no qued amb ella se que sempre podrem xerar i mos lo pasarem bé, aunque ella no ho vulgui reconèixer es ben friki. L'haurem de dur a fer voltes amb el cotxe a que si eldarita?

Saps, les noies acabes desapareixent però les amigues es conserven i es conserven eternament, t'envien missatges de veres en quant i pots quedar amb elles per recordar temps passats i temps que vindran.

M'agrada la sala del costat de l'habitació. Es una sala on et pots imaginar que tens amics i vos reuniu per fer treballs manuals, maquetisme o fer escenografia i coses varies d'aquestes que poden fer els frikis junts. També et pots imaginar que fas partides imaginaries contra adversaris que no siguin marines o pensar que espies amb en Madarame les noies a la piscina imaginaria de la facultat de farmàcia.

Saps que pots vagar per Barcelona però penses que no trobaràs més llocs on estar ni mes tendes per comprar, i saps que ningú et dura la contraria perquè el que has vist sempre es més del mateix de sempre. Però pensant encare així pots trobar persones que si que son diferents i saps que amb elles si que les pots construir aquests llocs i les tendes que apareixen de la nada i et fan estar més content, però no tant com si haguessis trobat una novia japonesa.

divendres, 27 d’abril del 2007

Me perd i me trop.

Aquesta dadals es la dominatriu de mons, te l'especte de l'adorada Carol, pero igual que ella esta perduda enmig dels mons, pero continuament es cerca a ella mateixa.

Don te treus tantes idees per escriure al blog?
-De sa forma de ses mames de les noies des metro.

En s'estiu s'ha de ser tipo buda. Perque tots sabem que en el fons mos agrada perdre i per aixo mos feim reptes i promeses que mai cumplirem i no es que siguem masocas...o si...*inserta frase aleatoria de consol i canviar de tema.

Esper que no sigui una cosa d'aquestes que mai cumplirem quedar amb na Debora aquest estiu. Ni sa promesa de fer un polvo amb ella i això. Pensant-ho estaria com a molt bé que es cumplis. Però primer es necessari mil abrazos i mil caricies perque se les mareix. Com si fos un lictor de berseck.

Jo conec a dones i si que fan un mon per depilar-se, alomiyo son elles que son unes porques. Son unes vagues i es depilen la mitat en cera i mig en fueta perque no poden i aixó quan es depilen perque se més de una que en livern pareix que du unes cames de noi, i davall les aixelles miyo no perlar-ne perque ja mesta entrant alguna cosa...que me comença a fer yuyu.
De fet a mi mes un poc igual ja que el final tens malsons per molt que ho intentis evitar.
Pero malsons de veres.

Noies a la uni?

Supos que me quedat traumatizat en descobrir i en donarme compte que no trobare una noia a la meva universitat. Haure de fer misions exploratories a altres centres de bars. Explorar i trobar entrepans més barats. De veres les noies de la meva uni son lesbianes tontes o sobrades? No pot ser! I es tios son pringats, tontos o pagafantes? Uff almenos a la meva carrera no i a pijes, esteim salvats ja que totes segons tenc entes sen van a psicologia perque no en tenen ni idea d'avon s'han ficat!

Are per are me solen agradar les dones fortes i amb caracter que volen fer algo amb les seves vides, supos que estaran en el grup de les sobrades, clar que sa gent o exagera un poc. Jo crec que hi falta es grupo de ses lletges com sa valenciana aquella. Alguna noia que sen vulgui anar a un altre pais a estodiar a fer feina o el que sigui, aunque parlin un altre idioma i no l'entenguis aunque et sentis molt mes tot sol o alguna cosa així, perque ja saps que pots disfrutar de veure infinites coses pel món.
Seria com a xerar de lo que me resulta interesant aunque a ningu li interesi.

Fas una cara de dir: que collons estic fent? S'altre dia en vaig tallar, crec que avui anire molt mes amb comte..es igual...al final en cabo tallant...apart de la camiseta que abans era blanca però com que la vares mesclar amb les bragues de tot a un euro per saciar els teus desitjos fetixistes i clar, ho vares mesclar tot i va quedar una camiseta rosa xiclet, però d'aquells que tel fiques dins la boca a la primera hora del dia i et dura fins la tarda, inclús el guardes a un paparet a l'hora de dinar per poder-ho torna a utilitzar.

insertar rollo de verano

dijous, 26 d’abril del 2007

Email to Nuria

Haber si me contestas algun dia y quedamos para hablar si aun sigues en barcelona. Supongo que si. Creo que un dia te vi por la UB pero no me acuerdo de si eras tu. Espero que me quieras escuchar y decirme alguna cosa ok?? No se que decirte, yo aun te apreció pero seguro que has cambiado un monton y espero que tengas un momentin para quedar conmigo vale? Te parece bien? no se, espero que no estes muy enfadada conmigo.
Espero tu respuesta ok?
bss
Xupasangre

Quina quantitat de dois, inclus dius que no vols se friki, quina tonteria, i que si mescrius comentaris? que mo as de dir cada vegada, una altre tonteria, els publicare quan me dona la puta gana i es color rosa es una merda patatera, i els llegire quan me doni la gana,, i si vols algo de jo me pots enviar un misatge que me posa mes content pero no me cridis si no mas de dir res, perque es una perdua de temps perque ets supertonta i tenfades sense motiu, i jo no i puc fer res, que te poses histerica alla tu, es sa teva vida i seras tot lo gilipolles que vulguis i si vols ajuda la demanes pero no te fasis sa tonta. Pues mes igual ala pq ningu val la pena

Nautilus

Estava a una illot amb na Izumi, de sobte ve en Chals amb el seu esmoquin per dins l'aigua intentant nadar amb una capseta plena de pedres exòtiques, de sobte...es somni que he tengut avui...esta escrit en un esborrany...
Llegint el que diu na Debora pensava que, com pot estar així, com no vol viure millor? Anant d'arrera una persona que no l'estima, que vol les coses d'una persona que no l'estima i que nomes li dona sexe facil que et fa olvidar el que realment vols, ademes l'estimes! Que es aixo? es una sensació un poc falsa, nomes tel idealitzes perque el necesites pero no es ell, saps? Es una altre persona que encare no las trobada, una persona que alimiyor no existira, o que no la trobaras si no la cerques amb totes les teves forces.Tu pots fer el que vulguis, i segu que o faras be, pero jo no soc tu, per això tu has de fer les teves coses perque les necesites i perque jo no les puc fer, disfruta de la vida i intentala millorar com faig jo.Jo no tinc por de canviarme i ser una persona diferent.
Igual que una que le de sentir cada dia, que nomes vol sexe amb un noi i perque esta enfore pq sinos... apart de que li agraden les noies, ja veus quina trolera que esta feta. Que no et diu mai el que pensa, que es guarde les coses per ella mateixa i que vols que i fasi, es la seva pudenta vida, que no faran res de profit i que sempre estaran malament, sent falsos amb el seus sentiments i que no trobaran la felicitat, estaran plorant quan li diguis la veritat.
Jo no i puc fer res per ells, nomes intentar evitar-los i no estar mai amb ells, perque les persones com jo existeixen i que per molt que costi no sere tan ruc com voltros per no lluitar amb totes les meves forces i que ja se que no i puc fer res, pero no sere mai aixi com voltros jo, jo fare tot el que estigui al meu abast i encare mes per aconseguir el que vuy.

dimarts, 24 d’abril del 2007

Caramels


Com un melo, una olivera, com entrepans gratis, menjar a casa d'un altre. Diners per fer-nos egocèntrics, fer-nos males persones i entrar en mons que mai serem feliços. Una única realitat per moltes percepcions. Saps que vull estar amb tu no? Saps lo molt que m'agradaria abraçar-te i acariciar-te suaument la teva pell blavosa? Estic esperant el dia en que me venguis a veure i puguis estar amb mi. Dormint abraçats tota la nit, i dutxar-nos junts.
Avui e jugat una partida i m'ha agradat com a funcionat, però es tan delicat un exèrcit alienigec. Es molt més fàcil jugar amb qualsevol dels altres, però en canvi no t'entra dins teu la sensació d'haver aconseguit una cosa tan complicada com seguir les explicacions dels llibres.

diumenge, 22 d’abril del 2007

Never Knows Best

Lo mas triste es que cuando mas crees que conoces a una persona mas lejos estas de ella en realidad. Tambien seria algo asi como que no quieres saber nada de mi, desapareciste de mi vida como llegaste. Bueno, almenos yo te tendre en mis recuerdos. Supongo que quedaremos algun dia cuando tengamos un monton de años para hablar pero no pasara de una conversación superficial entre dos viejos conocidos que no tienen mas en comun y que al dia siguiente sera como si nada hubiera existido.

Sa veritat es que estic mig tristo com ultimament, pero crec que avui un poc mes pq m'he enrecordad d'una dona groga de la infancia.
No pots jutjar a la ciencia perque no en tens ni idea :P. Jo crec que quan mes en saps mes comprens que tot esta tan relacionat i que pots veure les coses amb diferents prespectives que o comprens tan be que et sents capaç de comprendrer-ho tot.
Jo esper que pensis mes amb jo, molt mes, i enamorarse es tan superfluo que no te res a veure, nomes tanuble el judici. No crec que sigi tan dolent, jo tenc les coses ben clares i tu? jo del tot, ami no me preocupa res, i seria imposible oblidarte, com no e oblidat a altres que man donat i man fet sentir com tu hem fas sentir.
anims, ho saps no? I no te deprimesquis ni comencis a pensar coses rares, i els sentiments, ja saps, pots contar amb jo. Pero no dexis de ser tu mateixa val?

Com que no tenc a ningu amb qui xerrar i m'agradi comens a posar comentaris a na Debora que l'estim molt i res, esta sol com sempre davant lordinador sense sebre ben be que fer.

dissabte, 21 d’abril del 2007

Esperant el quadre


Pues un poc l'evolució d'un quadre que no se si arribara a les meves mans. Supos que deu expresar unes quantes dones filòsofes banyant-se dins aigues termals. Pensant sobre erudits de llibres inutils i de coneixaments superflues. Saps que la sensació d'uns capitols de FLCL. Si ja saps que t'anyor molt. Tornar al cotxe i conduir i que hem duguis com si no hagues pasat res esta be. Supos que no m'agrada massa les begudes acides. Vols mitja taronjada? Ja dec tenir prop de 20 anys. Vens a l'hospital amb enfermeres pervertides? He de fer coses lletges amb na Debora? I si, a mi hem pasen coses ben extranyes.

Clarafosc

Avui m'he aixecat de la llitera de 3 pisos que compartesc amb les bessones Anna. Varem estar xerant durant bastantes hores sobre el gatbus. Ens agrada molt. Tenim una concepció parescuda al elefant rosa bus. Pensant amb els records del elefant rosa bus, en ve a la ment que na Julieta fa temps que no menvia emails i la seva amiga Debora em te preocupat.
I si, me assegut d'avora n'Alba sa des culet que m'agrada tant. Supos que mola anyorarme així. També has perdut s'aro, mimporta un poc pero es igual, ets un poc poblina aixo si, jejeje. Supos que ets una negada però a mi m'agraden altres coses.
Hem caminat cap al laberin de Barno, a estat molt instructiu, sobretot quan en vist aquell poni volador que després s'ha tornat un pato acuatic però això ja es una altre història. Sobretot per les fires de llibres i els uno per quatre. També cereals i dinar als japonesos. Japoneses pensant amb variacions dentropia que no arriben a entendre. Els busos son entretinguls i na Galactia molt més, sobretot si te trobes deboras hippis pels metros, amb calçons negres i faldes verdes amb jerseis ajustat que marquen pit. Amb cabells llargs que estava per xupar colls de verges decimals.
Investigació de materials me comença agradar, li he agafat el gust, me va caure be el profesor, m'hi esforçaré. Tantes coses per fer i tan poc temps per aprender-les. Sobretot per pintar Gunilans de marro i groc.

divendres, 20 d’abril del 2007

L'arribada de l'estiu

Ja es pot sentir com l'estiu ja arribat, amb el calentament global tendrem estiu més temps, tot el temps. Es perdran especies senceres.
Les plomes del golodri cap roig son la última moda de l'any 3105. Les dones es tornen loques amb les plomes, els animals domestics han estat la derrera revolució en menjar ecologic. Vivim al món laberint, no ens hem pogut moure de la terra, hi ha colonies en les llunes de tots els altres planetes. D'aqui quns 7410 anys hens mourem tots a venus ja que el sol s'esta apagant, tota la raça humana esta estudiant el problema, la gent estudia complicats sistemes balgorismes 33. Un quart de la població ja ho ha aconseguit, l'altre es prepara rapidament pel transllad a Venus. El cos humà esta totalment desajustat. La majoria dels humans tenim articulacions i organs bionaturals. S'ha avançat moltissim en la comprensió del cervell humà. Ja comencen a sortir els primers psiquics dels llits de maternitat. No hi ha lleis escrites ja que la preocupació dels humans es conseguir la supervivència de l'espècie.

L'arribada de l'estiu

Ja es pot sentir com l'estiu ja arribat, amb el calentament global tendrem estiu més temps, tot el temps. Es perdran especies senceres.
Les plomes del golodri cap roig son la última moda de l'any 3105. Les dones es tornen loques amb les plomes, els animals domestics han estat la derrera revolució en menjar ecologic. Vivim al món laberint, no ens hem pogut moure de la terra, hi ha colonies en les llunes de tots els altres planetes. D'aqui quns 7410 anys hens mourem tots a venus ja que el sol s'esta apagant, tota la raça humana esta estudiant el problema, la gent estudia complicats sistemes balgorismes 33. Un quart de la població ja ho ha aconseguit, l'altre es prepara rapidament pel transllad a Venus. El cos humà esta totalment desajustat. La majoria dels humans tenim articulacions i organs bionaturals. S'ha avançat moltissim en la comprensió del cervell humà. Ja comencen a sortir els primers psiquics dels llits de maternitat. No hi ha lleis escrites ja que la preocupació dels humans es conseguir la supervivència de l'espècie.

dijous, 19 d’abril del 2007

Tiranidos 1000p reto contra angeles oscuros

Buenas, pues me apuntado a el reto contra los angeles oscuros en una tienda de guorshop de barcelona, el martes tengo la batalla. La partida sera aleatoria y la difucultad tambien.
Como no tengo ni idea de hacer una lista de 1000p ni con que me puedo encontrar he puesto lo mismo de siempre.

CG

Tirano enjambre+2afiladas+garras garfio+alado+glandulas toxinas(+f) =147

Elite

Lictor =80

5Guerreros de disparo= 4 devoradores acoplados+1enredadera+caparazon+hp=151

Linea

21 espinagantes

21 espinagantes

6 genesteals

6 genesteals

Ataque rapido

2 mantifex

Apoyo pesado

Carnifex+hp+cañon venenoso+cañon enredadera=148

total 1002p

Para mi gusto me falta otra unidad de guerreros y otra unidad de espinagantes. De espinagantes no puedo poner mas porque no tengo. Tambien podria poner termagantes o hormagantes pero como no tengo 20 minis o son caros, pues nada.
Descarto totalmente poner unos bivoros.
Necesito sinapsis, cambiar los matifex y una de genesteals por guerreros alados no me convence nada, poner unos zoantropos a cambio de...unos genesteals y el lictor...pues no se la verdad.
Poner un lider de progenie no lo descarto ya que tendria una criatura psinaptica mas y unos genesteals(menos) pero mas cerca.

Tengo que acabar de pintar el carnifex, el tirano de enjambre, 1 matifex y los guerreros para dentro de 5 dias, uff si quiero que me queden bien.

Saludos desde la mente enjambre

dimecres, 18 d’abril del 2007

Sa mascota del bloc

Un dibuix que magrada molt, i pertant s'ha convertit i sera la mascota del blog, encare no te nom pero segu que en tendra un de friki, molt friki. Aquest animal es un alien dun altre planeta, tots els tentacles que te estan controlats pel seu cervell, acostumat a haver de manatjar tants d'aquests i a resoldre complicades equacions perque els tentacles no s'enredin va començar a desenvolupar poders de telepatia i de enviament de sons a traves del no-espai (inmaterium). El cap li han sortit dos ulls ja que en el món humà son útlis per distreurer-se amb l'entorn. S'orienten atraves de ones psiquiques i reboten i obtenen la forma com els rat-penats però canviant el ripus d'onees i l'espai pel que s'envien ja que suposam que les envien pel no-esapi. Els ulls son més be un entreteniment per captar colors i coses així.

Tenen el cap molt dur i quan s'enfaden surten unes pinces per al mig dels tentacles molt afilades con unes ungles de lleopard.

Color preferit?


fluorovermell baluosclarverdgroguenc o color transparent. Supos que contestaria color transparent o algo aixi o per no asustar....supos que blanc o blau o gris o negre...

Un dibuix d'una admiradora que l'estim un munt!

dimarts, 17 d’abril del 2007

Camiseta a ratlles


Alguna noia que s'ha colat a la meva vida. No te una cara rara, es que necesita amor i l'esta demanant a crids.

Color verd i negre es la desitjada camiseta. Cada cop que me la poso sent que estic amb tu saps? Que mabrases i et sento. Avui m'agradat parlar amb la Maria, em parlat de coses intrascendents, pero es un començament. Al meu cap sempre rondinejes al voltant de formules i gramatica rare. Molt extranya. Avui mati me despertat i te sentit molt aprop meu. Anna, la teva amiga, no me cau masa bé, te un jo que se que me dona mala espina, segur que esta amb tu perque no te ningú més amb qui anar.

dilluns, 16 d’abril del 2007

Perdida a les 4:08

Una nova preocupacio a les meves files. Arros a la bolonyesa amb pebre negre i ceba esta super requete hiper bo, es que mencanta! Mel menjaria cada dia, amb el seu sabor tan exquisit, una sensació de plaer inmesurable, com la sensació del sexe tranquil, relaxat, no amb preses de acabar abans del mati per anar-te'n a dormi. Saps que tanyor no? ME vols abrasar?Es que no se que fer en aquests dies sense tu. Que es aquesta sensació que sento cada vegada que et veig, cada vegada que pases al meu costat, que em toques i me xeres, que me volsi que me sents.

Avui veia un dia pero que molt bo, l'he passat dormint. Pensant amb estadístiques amb daus de 6. Fent configuracións de guerrers imposibles. Els guerrers que disparen sempre acaben assent els miyors.

Assasines de sentiments. Cada vegada magrada mes n'Anna sa que esta mig boja, i que matreu.

Les pates trontollaven, cantaven del banc vermell, foscor inmaterial espai transparent de segons sense temps sentien les noies olor del mati dels cossos nus despres de la pluja de les nits. Flors i balades de camions de cisterna dins gots grocs.

Les patates trotaven, caminaven pel cranc vermell, fredor inmaterial, esplai transparent de temps sense segons patint per noies pudor del mati de les hores perdudes abans de la solitud de les nits. Cols i bledes de carreteres sense aigua dins sols gros.

Les pardales tafanejaven,..

diumenge, 15 d’abril del 2007

Necesit algu que estigui amb jo

Perque necesit tant una noia? Jo crec que necesit que algu dormi al meu costat, que la pugui abrasar, tocar la seva pell sensual. Necesit estar amb ella, algu que mabrasi quan o necesiti que estigui amb jo que me vulgui que me senti. Algu amb qui fer les coses, que me llevi el sentiment de no sabre que fer, el sentiment de aboriment. Que me doni un sentiment de seguir endavant que me fasi lluitar que me comprengui. Necesit amigues aqui que se meresquin estar amb jo. Que lluitin per tenirme, que me puguin coneixer, que me coneguin, que maceptin, que vulguin i que o fasin tot el que desitgen, que fem excurcions.

Bueno aquest es es meu post 100 UEEEEuueeeUEEE mira que friki som. Pero no 100 publicats, en tenc un parei a mig escriure :P

No en vuy fer amics de carallots i de pringats que estan per la universitat ni el que soblida de mi. Es una tortura i pas de ells, ja que no maporten res de res, simplement en fan perdre temps en que pensaria la forma de trobar una noia clara per estimar i estar amb ella. Mes be per pasar uns mesos fins que ens feiem amics de sexe, i aconseguir altres noies, fins que trobi la que en compren realment. Alomiyo la tenc a la primera. O a la segona o d'aqui un parell de dies o de anys.

No es el nombre, sinos la calidat.

dissabte, 14 d’abril del 2007

Relacions exasperades


Un drago flamejant i l'elefant rosa, tots dos volaven dins cels clarejats, surcant els cels de la claror. Els vespres es mantenien a l'aguait, el seu son era d'etapes llargues, uns 5anys, pero també tenien dies de 5 anys.

divendres, 13 d’abril del 2007

Maria

dijous, 12 d’abril del 2007

Frescor del mati

SENO ACHAN CHINOU TENO aixo es el que sent per tu Maria.
Avui ma agregat al mesenger el tio que soblida de tot, i si, ma demanat quin sistema operatiu utilitzo i si se jugar a magic, aixo darrer espero que no mo torni a demanar.
Penso que no maportara res, 14, he anat a jugar als yocs de lluita i estan be, al final ja li comensava a guanyar.


dimecres, 11 d’abril del 2007

Transmisió 32893


Sistema principal, nivell alfa:

Imperi finish time. Gual's universe time time. Gual's grow time time. Gual's grow Wallover's time time. Gual's universe time. Wallovers finish time time. Imperi finish time. Imperi grow time time. Guals universer time.

dimarts, 10 d’abril del 2007

Dones llestes

Son aquelles que fan un poc de por pero que en el fons son guais, simplement viuen la seva vida. Com una que he vist avui als banc super comodes.

Magraden els de ciencia ficció perque es desempaquellesn de la cultura i en creen unes altres. Amb la cultura vuy dir: tots els perjudicis que veus des de fora. Veus que totes les coses que creies fermes es troontollen mentre que uns valors no es mouen, unes plantes baixes que no es derrumben uns soterranis ferms que no s'enfondren, la pel·licula invisible que hi ha en tots dos mons, sub i sobre es el que realment es conserva i les coses que es mantenen al seu costat. Son de la pel·licula canviant, la pel·licula geometrica que no pertany ni al sub ni al sobre.

He de trobar una noia que estigui al meu costat de fisic ja, es que la necestit, es que estic molt segur de que quan la trobi estare molt content, perque es una peça que em falta trobar.

diumenge, 8 d’abril del 2007

kemonozume


Es una peli dels creadors de mind game. He vist un trosset i mola molt. Quan la tengui molara molt, es del tipus de peli que mencanta. Trossos extranya, pero que estan molt be. Molt pensats i currats.

Com el inevitable sentiment de dormir, com el naixament i la mort. Un dia nou, uns records acumulats. La vida quan dorms s'oblida. Penses i veus que el que t'envolta admirant per la bellesa de totes les coses, les de veres, les que timporten, les que mai et cansaries de repetir un munt de cops.

Les deeses de la blancor, blancor de la neu dels recondits pigs i muntanyes d'altres planetes. Els talps son una altre espècia de creador d'estructures, vam per tots els planetes, per les llanures, els planetes morts, desertics, glacials e incandescents, crean una comunicació, creant una societat unida, ja que tots varen contemplar l'arribada dels Zaos que entren per el forat que esta situada la porta Zeo.

Perquè no mo deies?

Simple adversió cap a les persones. Un dia lliure sense preocupacions. Mai s'esta cansat per seguir endevant.
La pasta a la bolonyesa es la meva passio, també els tallarins amb nata i pernil dolç.
M'agraden les al·lotes.
Avui estava hiper mega cansat. He dinat amb un pringat i a estat un poc merda. Bastant merda, pero e vist a n'Anahi i m'abrasat(le abrasada), no se, estava tan cansat que no li e pogut dir masa coses. Però bé, ja no magrada tant n'Ester i n'Anahi continua estant bona. Pero quan e arribat a casa me dutxat i me relaxat perque ja no podia mes, he somiat amb berseck i a molat.

dijous, 5 d’abril del 2007

La maliciosa




Es la noia que en mira tota l'estona, la que en disitja, es un sentiment de lo no poseit, de lo que ens agrada, del que ens agradaria poseir i de que tenim, del que som. Saps que t'anyor, perque no vens amor? Que es el que te fa por? Es el que realment vols? O sols o dius per quedar be? Segu que si, no se si t'agradaria, en el fons t'amagues, no cuides de tu, ni dels altres, només ho fas veure. Però això sí, estas molt bona, el meu cos vibra en sentir-te aprop, de mirarte, de sentir-te, inclus d'olorar-te. Saps el que faria per tu? saps el que me donaries? Saps el que magradaria, estas tan bona que me qued exasperat. En vull llançar, pero aixo implica un fracas inminent. Una cosa que no vuy. Que sent per tu? Crec que magrades tant. Vuy compartir les coses amb tu. Vuy ser feliç, en vull alegrar, vuy sentirte, vuy acariciarte, vuy explicarte tal com soc, et vull coneixer, vuy sentirte amb jo tot el temps, i vuy que estiguis amb jo, per fer cosses.

mives

Pyoro s


34850-Madalenas power fries per 3
Na Debora volia crispetes, el capita planeta barlog ataca

dimecres, 4 d’abril del 2007

Paisatges deliciosos


He tastat uns paisatges saborosos that i feel a bit lonly, but i like.

dimarts, 3 d’abril del 2007

Genshiken de filo


Pues es respira un silenci impresionant que no es normal en dies com aquests. Dones vermelles estan a altres aules, la 26 no esta tan malament. Sentiments i sensacions. Les dones vermelles esperen tranquiles a altres mons. Na Debora s'ha sorprés. Vol més crispetes blaves. Me comprat leds de colors. Japoneses volen estar amb tu

dilluns, 2 d’abril del 2007

Sentiments cap a japoneses


I si, tots sabem que no hi ha cullera.
Orientales estudiant tots es dies i les nits, dormint dins transports publics. Sense sorti escepte qualque diumenge que dilluns no tenguin cap presentació. Estodiant fins a 2 masters per acabar sent una clean women. Que decepcionant. I quan viuen elles? Supos que no viuen.









PD.Inclus no series preciosa en el pais dels monstres

Èpoques


Esteim en l'època en que les coses s'utilitzen. L'epoca anterior era l'epoca en que les coses duraven.

El planol

Aquest es el planol de les batalles que es duran a terme. Com pots observar es un mon blau. Podriem dir que es el planol que ens pot conduir fins el tresor de la illa del tresor. Si clicau damunt la foto es fa mes gran!

La meva primera tira

Reflexions dels vespre

Les nits dinsomni que te les pases pensant son aquelles que et fas gran. I si anyor xerar l'argot del mallorqui. Na wali demanant-me amem si mirava porno perque en sortia sang del nas. Segu que als asiatics els hi pasa de veres.
I si, soc un amorcito. Ser tan rui de utilitzar el puns debils de una noia si es bella com el cel en els dies clars i que es nota que el cel es blanc. Ja e pasat la fase Alba. Are estic a la fase Anna 1&(ampersan)2 ja que l'Anna Cabreta es tipo 37. Na Viqui no es tipo 42. Na Nuria si.
N'Anna 2 es la del gersei lila i n'Anna1 es la loca que m'agrada. Sempre m'agraden les loques pero mai faig res amb elles. Segu que me desitjen però mai es llancen amb jo o no estan el suficient temps amb mi per que els intenti atreure a mi. Segu que no son 42.
Jo també necesit carinyo pero ningu mel dona, i que faig? m'el don jo mateix. Supos que aquest bloc i el meu superego mel dona.




PD: Haure de comensar a xerar amb les grapadores, però importades de frança.

diumenge, 1 d’abril del 2007

Comença un nou mes

Per que no m'agrada toranar a casa? Deu ser que me sent a gust aqui. Com a que ningu mapoya es fet de que estic fent lo correcte, o no? Estic be aqui, d'aqui uns anys men anire a viure a un altre pais durants 1 o 2 añs i anire canviant, estaria com a molt bé. Na walí ma demanat que men vagui a fer una volta pes món amb ella i que acabi sa carrera en 3 mesos. Saps cuanta ilusió que me fa, tanta ilusio perduda perque no la puc acabar. També he de pensar que mo a dit perque sabia que no acabaria sa carrera. Un doble joc un poc extrany.

No se perque me fa tanta vergonya que llegesquin a n'aquest blog i sapiguen que l'escric jo si tanmateix no mimporta el que pensin els demes. Na Viqui es porta malament amb jo i sa tornada molt creguda...sense saber perque jo vaig della.

Estic a favor de la informació total. Al final es sap tot, al final sempre es el miyor.

Pensant que res es imposible en les dones vermelles.