dimarts, 10 d’abril del 2007

Dones llestes

Son aquelles que fan un poc de por pero que en el fons son guais, simplement viuen la seva vida. Com una que he vist avui als banc super comodes.

Magraden els de ciencia ficció perque es desempaquellesn de la cultura i en creen unes altres. Amb la cultura vuy dir: tots els perjudicis que veus des de fora. Veus que totes les coses que creies fermes es troontollen mentre que uns valors no es mouen, unes plantes baixes que no es derrumben uns soterranis ferms que no s'enfondren, la pel·licula invisible que hi ha en tots dos mons, sub i sobre es el que realment es conserva i les coses que es mantenen al seu costat. Son de la pel·licula canviant, la pel·licula geometrica que no pertany ni al sub ni al sobre.

He de trobar una noia que estigui al meu costat de fisic ja, es que la necestit, es que estic molt segur de que quan la trobi estare molt content, perque es una peça que em falta trobar.

1 comentari:

Pandy ha dit...

Pots quedarte si vols. Hi ha un pasadis al fons del cual guardam els estris de matances. Es espaios. Les maqines de tortura? JAJAJA...com sou els forasters...d'acord a la porta setcents-12. Les nits son fredes pero les pasem miran pelicules de besones de sis anys molt gracioses que son tan mones i tan llestes... q repugnen. De dia tampoc dormim. pODRAS llegir el diari del segle pasat i intenta canviarlo si tens un poder psiquic de prou nivell. Si no n'estas segur no ho canviis perque podries quedarte atrapat a l'espai disforme. Es mol pitjo que la setcents-12.