dimecres, 18 d’abril del 2007

Sa mascota del bloc

Un dibuix que magrada molt, i pertant s'ha convertit i sera la mascota del blog, encare no te nom pero segu que en tendra un de friki, molt friki. Aquest animal es un alien dun altre planeta, tots els tentacles que te estan controlats pel seu cervell, acostumat a haver de manatjar tants d'aquests i a resoldre complicades equacions perque els tentacles no s'enredin va començar a desenvolupar poders de telepatia i de enviament de sons a traves del no-espai (inmaterium). El cap li han sortit dos ulls ja que en el món humà son útlis per distreurer-se amb l'entorn. S'orienten atraves de ones psiquiques i reboten i obtenen la forma com els rat-penats però canviant el ripus d'onees i l'espai pel que s'envien ja que suposam que les envien pel no-esapi. Els ulls son més be un entreteniment per captar colors i coses així.

Tenen el cap molt dur i quan s'enfaden surten unes pinces per al mig dels tentacles molt afilades con unes ungles de lleopard.

1 comentari:

Pandy ha dit...

Anar amb coxe rodejada de les cuatre germanes. Sa gran no hi es, ja sta casada pero elles son el que queda d'una familia perculiar. Na rosa, sa meva amiga, parex tan seria i parex com si visques al seu mon, aillada de la vida d'universitari, pero totom sap que ella es qui manetja tot es cotarro que se mou per alla, tan aviat as tractat amb ella. Pero no acaba aqui el seu enigme. No domes mana, sino que esta sonada. Es una descuidada que smpre solvida sa seva carpeta preferida, sa que ha de durar tota sa vida al bany, al tren, al bus, a la biblioteca... i despres crida ME CAGON SA PUTA HE PERDUT SA CARPETA!! ai na rosa...

De copilot na victori. Es diu aixi perque sa seva germana gran tenia una pepa que es deia victori i com va neixer de rebot quan ja ningu so esperava o millo dit quan som pare desesperat cercava aquell nin mascle que conserveria el seu llinatje, i el seu nom fou improvisat. Esta a sa edad del pavo, retxa enmig i cara amagada darrera una llarga cabellera rossa, "jo davant? Quin honor.." se nota que normalmnt li toca seure darrera per allo de ser sa germana petita, pero vol creixer, vol seure davant.

Darrera na rosa, na bel. Es sa germana mes gran de dins es coxe. Te els cabells negres i molt rissats. Es molt blanca de pell i una indecisa. No sap que en vol fer de la seva vida i es que no en vol fer res. Ella fa feina al forn de sa famili es dematins cada dia i no estudia carrera perque no li dona la gana, es vaga. No sa tret el carnet de conduir pq li fa peresa i a mes no te forsa per posarsi en serio. Aixi que tot i tenir 24 anys smbla que en tengui 15 i es caps de semana es queda pel seu poble si no va a cercarla cap amiga.

I sa joia de sa familia. Sa germana ni gran ni petita, sa mitjancera. Es diu marga. Es molt molt molt seria. Es seria de veres. Estudia a la universitat (pedagogia)es posa isterica pels examens i es la tipica q no es baixa del coxe pq li fan oi els animals i a vist aquell ca teu tan gran...i aixo que es moria de pixera. El seu to de veu es especial...ai es que son tan bruts...es q jo no puc mb sos cans.. xerra com una vella que se li acaves sa veu.

I me sent tan agust al coxe amb elles. Inspiren. Se nota que hi ha un vincle extrany que uneix unes persones diferents. A dins un coxo de forn, es a dir, maletero ple de capses buides, bruto pen terra, pols, un extrany renou en posarlo en marxa un vidre que es cau quan el pujes pq sera... radio¿? JAJAJAJAJA ens queden 40 minuts de trajecte..algu sap una canso?