divendres, 13 d’abril del 2007

Maria

4 comentaris:

Pandy ha dit...

Quina taula mes ordenada eh! No sembla propia d'un friki, ara q ses miniatures si...es una fotografia artistica? T'imagines sis noies desnues a dins una habitacio amb columnes de marbre roig brillan i elles fent jocs molt sensuals jugan amb tovalloles blanques com les seves pells, com la seva puresa?

Pandy ha dit...

12 Minuts exactament? En 12 minuts hi ha temps suficient per ferte una lasanya precosinada al microones, o de canviarte els calcetins, pots depilarte amb la nova crema depilatoria especial vet resistente al agua o cepillarte ses dents, rentarte es cap mb el xampu corresponent, la crema allisadora pq no sencrespi (necesita 2 minuts) i la mascarilla que t'has de deixar sense aclarir en aigo duran 7 minuts. 12 Minuts.
A un sou mitjà de 15 euros per hora, 12 minuts valen 3 euros. Amb 3 euros et pots comprar la meitat de la revista de miniatures, tb pots menjarte un happy meal mb juguita especial de la ultima pelicula de disney, 3 euros es suficient per anar amb el transport public, els busos de la emt fins un total de 10 trajectes si tens la tarjeta universitaria. 10 trajectes et poden du molt lluny. Sortint per exemple desde la universitat, primer trajecte: linia 19 per plasa espanya arrives a porta des camp, darrera aturada, bus 15, platja de palma, arenal, arriva a la darrera aturada, san diego, camina una estona, una pasetjada d'uns 12 minuts per la platja i per les costes, arenal de llucmajor...agafa el bus 23, aquaciti, calablava palma...NOOOOOO EL BUS 23 ES INTERURBA!! pagues un euro sencer...ara que feim tirats a s'arenal?? no tenim ni els 3 euros ni els 12 minuts...feim tard.

Tens doblers per alguna emergencia? un euro? una tercera part del sou de 12 minuts sencer??

Pandy ha dit...

Som la que estava tirada a llucmajor dubtan de si agafar o no la linia 23. Ja he trobat la solucio pel bus interurba...resulta q com havien pasat menys de 1 hora amb 30 minuts, entre la linia 19 i la 15, nomes n'hem pagat un, smpre que facem trajectes en menys d'aquest temps limit, nomes pagarem 30 centims per cada hora i mitja...es a dir... la decima part dels nostres 12 minuts, que hauria de ser un minut i un poquet, ara equival a una hora i mitja! Hem fet un gran negoci

Xupasangre ha dit...

Seria com tocar el cel blau