divendres, 27 d’abril del 2007

Me perd i me trop.

Aquesta dadals es la dominatriu de mons, te l'especte de l'adorada Carol, pero igual que ella esta perduda enmig dels mons, pero continuament es cerca a ella mateixa.

Don te treus tantes idees per escriure al blog?
-De sa forma de ses mames de les noies des metro.

En s'estiu s'ha de ser tipo buda. Perque tots sabem que en el fons mos agrada perdre i per aixo mos feim reptes i promeses que mai cumplirem i no es que siguem masocas...o si...*inserta frase aleatoria de consol i canviar de tema.

Esper que no sigui una cosa d'aquestes que mai cumplirem quedar amb na Debora aquest estiu. Ni sa promesa de fer un polvo amb ella i això. Pensant-ho estaria com a molt bé que es cumplis. Però primer es necessari mil abrazos i mil caricies perque se les mareix. Com si fos un lictor de berseck.

Jo conec a dones i si que fan un mon per depilar-se, alomiyo son elles que son unes porques. Son unes vagues i es depilen la mitat en cera i mig en fueta perque no poden i aixó quan es depilen perque se més de una que en livern pareix que du unes cames de noi, i davall les aixelles miyo no perlar-ne perque ja mesta entrant alguna cosa...que me comença a fer yuyu.
De fet a mi mes un poc igual ja que el final tens malsons per molt que ho intentis evitar.
Pero malsons de veres.

5 comentaris:

Pandy ha dit...

i jo?Puc contar el meu malson? Puc contar ja el meu malson? Vull contarlo. Vaig tenir un malson...Deixau d'interrompre! El malson duna matinada dins una capsa de mistros. Pasaves d'una fase del so a una altre, i sabia que estava somiant pero l'angustia no se'n anava. Perque sabia que els somnis son tan reals com la vigilia. En despertar continuaria sent real. Continua sient real. Puc ignoraro com fan tots...no..no es real..JAJAJAJA ignorants! Desgraciats. El vostros sentiments mes amagats es desvelen cada nit, quan vos despistau pel cansament. Son reals.

Xupasangre ha dit...

Crec que no minteresa es teu mal son si no hi ha dones de l'universitat que no siguin ni lesbianes i feas i que vulguin fer sacrificis sexuals i perversions varies.

Xupasangre ha dit...

Apart de que he de escrire lo que me va pasar ahir vespre i avui horabaixa que es la mar de interesant.

Pandy ha dit...

Dorms a un llançols floretjats com la feria d'abrí i ole?Jo me pasetj tot es dia mb una camiseta escotada mb ses tetas un poc defora, pero no som tan puta pq estic per casa no? He decidid que a partir dara domes me comprare camisetes escotades i sostens sexys.

Xupasangre ha dit...

Dorm a un llit amb dos llençols, un per cada costat as vist que friki?