diumenge, 8 de juliol del 2007

Purpurina magica

Perque la gent canvia tant si esta amb més gent? Per exemple, si estas amb una persona i despres en ve una altre canvia la personalitat totalment i lo pitjor de tot es que la personalitat canvia cap a mes buida i sense sentiment. Com a que ha de destacar per tenir mes atencio. No se, mai ho e entes, es un poc tris la veritat que ens amagem de nosaltres mateixos i tot.

Ai sirenita, que sera de tu? Perque no vos agrada la sirenita? Tampoc no esta tan malament, simplement que deu tenir un trauma de petita i no pot aturar de xerar de clase i com que a ca seva no li presten atencio l'ha de demanar per altres llocs i aixi aconsegueix autorealitzar-se. No dic que estigui molt be, pero segu que n'hi ha de noies molt pitjors i molt mes montruos que ella. Jo crec que deu tenir alguna cosa especial.

Supos que te deu agradar que tapretin els pits no? Com aixi et vols fer la dura fumant als descansos? Pq estas amb les teves amigues insoportables? Encare no has provat el llit? Pq ets tan baixa? Les teves amigues tambe ho son.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh my déu, un post seriós. La gent canvia suposo que perquè mira ara la veritat és que tinc una mica de son i no estic per comentaris, millor un altre dia D:

Xupasangre ha dit...

Quan un es posa a meditar i comença a veure el futur que no l'hi agrada el comença a canviar.

Anònim ha dit...

dosn jo parlare de la sirenita
bajo el mar bajo el mar nanananananana (8) (icono messenger de musica muajjajaja)

MaRiNa ha dit...

ome, sigui qui sigui, no crec q escolleixi les amigues seguint un criteri d'estatura...

Xupasangre ha dit...

Pero la personalitat depen un poc de l'estatura tambe. Volia dir que son tan iguals..

Segur que coneixes a la sirenita flipper.

Anònim ha dit...

Les noies amb casquets voladors, rotocòpters, gadgetocòpters, ornitòpters, etc., etc., són millor que les Sirenetatonyines. En principi també poden fer servir el mateix principi per desplaçar-se a l'aigua...

El grau correcte d'estatura és la proporció Mamimi, si és amb una Mamimi Samejima amb les proporcions originals i si es amb una Mamimi-Mireia Casanovas i Puighòsties doncs amb una lleugera adaptació i un poc més de cara de farmacèutica guarrilla.

La gent canvien perquè són uns sociofantes. És com el conte aquest del Quim Monzó que la gent que no deixen mai de beure al final els hi esclata el fetge i ja ni tenen ressaques ni res, mentre que els qui fan cas dels metges l'acaben dinyant tots.