dijous, 8 de febrer del 2007

Somni

Joc pare primo de defensas amb linies i estrelletes.
-Telesferic posant celo (puesto) al llarg d'ell com si fos una canyeria; després en el final tenia rodes de patin i anaven per un carrer i esquiavam un cotxo ferrari blanc i anar a un descampat i despres en una casa amb obrers i caiem tots.

Es el que vaig escriure nomes despertar d'aquest somni un poc inversemblant, encare no estava del tot conscient. Are per are no men record d'aquest somni, ademes d'estar escrit amb clau perque no s'entengui ja que hi havia bastantes coses que no m'agradaven massa.

1 comentari:

Pandy ha dit...

Publica mes somnis paranormals. Si, lo normal es somia q sa teva millo amiga s'ha qdad embarasada d'en bustamante, o que un capellà loco te renya perque arrives tard a ca teva q curiosament esta plena de gent, o q vas sense bragues per es carrer...sense bragues ni calsons, aixi q sa teva acompanyan q esta superprima te deixa uns calsons seus q duia a dins es coxo...i as de fer mil esforsos per pasartels...o q fas xurros bunyols i xocolate per sopa i ningu en vol menjar, que farem amb tantes palanganes de dolsos deliciosos? donarlos a sa gent q misteriosament sa acoplat a ca teva?? desde quan ca teva es una esglesia? i perque es cami de lluc no esta asfaltat? Estava baixan per adreceres i m'hauira pogut matar.

Lo important es tirar un tronc a nes foc de sa xemeneia de sa vella coxeria on soliem fer matances en ets anys felisos en familia des teus pares i padrins.