dilluns, 12 de febrer del 2007

Clase? He fet campana? Quines coses eh!!

Pues res es primer dia bastant be! Hi ha hagut un professor que ha explicat SUPER rapid un munt de coses i tu alla copiant megarapid (feia TANT de temps que no escrivia res) jejejje

Pues això basicament, a desferme dels meus records i coses aixines. Are estic als ordinadors de la facultat ja que el de casa feia coses rares O_o . Ja ho mirare quan tengui més temps!!!
Que necesit algu amb qui estar apart del toni, ja que en joan i en manolo an repetit(ja m'ho esperava) Pues res que la clase hi ha tantes persones que hem resulta un poc esgotador, ademes ja estan fets tot s els grupitos i algun que esta obert es de PRINGATS SEGUR!!! Perque magrada la gent que no es tan inteligent i no estudia? per lamor de viure o per sentirme superiror, supos que l'enveja d no tenir res a fer, o el meu desig per conseguir la felicitat, pero no!! tenc una bona amiga tailandesa que es tailandesa, osea que estudia les 15 hores al dia i unes cuantes mes, osea, estudia de dormida!! jeejej, com a que no mextranyaria, li haure de demanar com ho fa!!

Pues he de comensar a mirar el ball i les classes de natació, les de ball magraden(tens contacte amb noies!!) molt important! Ja que a les festes solen anar molt pringats, jejej COMO NO!! I les de natacio me fa paresa, perque com sempre hi acabare anan totsol sense contacte huma femeni.
No crec que necesiti novia. Uns amics inteligents?? Supos que si i bastant més urgent que les noies perquè això de tenir amics pringats va cada pic a pitjor!