dijous, 22 de febrer del 2007

Me fugat de classe! -respongue la alumna- -Un altre pic? -Va dir la seva mare-

Bragues de noies pel cap o pel coll o alguna cosa versemblant d'aquestes almidonades patates. Ja estic a la sala d'ordinadors, escrivint aquests post i alguns de pendents d'altres dies de midons aferrats d'hores neblinoses de cels imaginaris. L'Ana i l'Anna estan com a loques després d'anarse'n de classe. El profe de la barba rara en mira com si volgues alguna cosa, es dolent dormir a classe? Perque em toques les mans si no vols que te toqui el teu sexe? Necesites altres sensacions humanes, altres persones per relacionar-te. Aquesta vida de hikikomori que dus no t'agrada pas? Necesites pasar als dogins ero o al mon real. Pensant amb piles i la amb seva complicació ética? Un d'aquests mon no es el teu. L'universitat et fa sentir extrany?

Me s'ha acudit pensar amb la senyorita, que deu fer en aquests moments, no l'anyor res, alomiyor un poc algunes estones per no sentirme tan sol, pero no tant, tenc mes tranquilitat, puc sentir la conciencia. Sabeu que la meva conciencia te numero de movil? Esta molt be, aixi no m'he de preocupar si me torn masa hikikomori i massa antisocial.

1 comentari:

Pandy ha dit...

Imaginet un exercit d'eldars amb els transfers q tentren de per si a dins la capsa. De veres allo que veus son cors. Cors vermells i cursis si corasóns d'amor colcuns fins i tot adornats mb extranys simbols que mes que eldars semble propis de latin kings. Ara te demanes on han quedad tan segles de religions rares i magies dels eldars i aquella simbologia tan especial...se reduex a cors simbols xungos ying yangs...Jo el que vull es un eldar!!