dimarts, 13 de febrer del 2007

RAYADA D'ASSIGNATURES

Pues una rayada com els altres dies, la classe de una hora i mitja amb projector ha estat bastant be. Super explicació per explicar-nos i veure que estodiar de veres val la pena i que els xinos mos comensen a superar, com nomes estudien! JEJEJ, pues res, a espavilar-nos/rendiment/€.
Jeje ja se sap, els diners mou el mon, no les sensacions humanes de les persones.

Pues res, que no hi ha masa dones a clase i me tocara un merda grup de tres persones per fer un merda projecta del 12% i tot això. Que haure d'anar a classe per fer les practiques de mes de 3 assignatures i ME FA UN PAL ademes que nomes serveixen per la merda de coneixaments generals i coses axines. Pues res a aprendre angles que ja m'ho havia plantejat per inici d'any, nova visió!
Apart de cuidarme amb la dieta que duc, els meus aliments i coses aixi.
Lo dels diners ho tenc bastant be, com que no surt de marcha i no gasto casi res amb alcohol, osea res, per mes que pels diners per la salud pels rinyons i pel pancrees, tambe supos que continuare les clases de salsa o apuntarme a capoeira.... ni idea, pero ja comens a caminar per Barcelona una horeta, aprat de caminar vaig herrant veient tendes i nous llocs. Ja que sen comensa a fer petita Barcelona... i estar aqui 4 o 5... anys mes me resulta bastant esgotador.

També magradaria fer escapadetes de vaganbudeo per andorra pels refujis que hi ha, estaria molt bé.(apuntar-ho a coses pendent, a part de conseguir amigc/amigues per anar-hi cosa difícil a la meva carrera.

L'Anna cada pic magrada més, i l'alba repeteix!!