dimarts, 1 de maig del 2007

Cretaci juvenil

Sobre platges de l'era del dinosaure i aprenentatges de kanjis inútils. He somiat que estava amb la meva germana i amb més gent de la universitat, la Maria, l'Anna i algun pagaigues. Estàvem a la platja cretàcia de l'era del dinosaure, volíem nedar amb tota la gent, ens ficàvem a l'aigua aon veiem peixos de lo més estranys, vam descobrir que i havia un que si cridaves obria sa boca, era mig comestible i cridant i amb uns palets fins de fusta llargueruts varem fer una brasa amb ells. El mètode per caçar-los era ben fàcil, les noies cridaven i algú espavilat agafava els palets i li clavava a sa boca ja que l'obrien per respirar amb l'aire de l'atmosfera. A banda d'això, a les parets de pedra que hi havia a uns penya-segats aprop de la platja vam veure unes quantes coves i marques estranyes. Les marques eren una espècie de jeroglífics amb forma de peixos mutants. Crec que un grup de persones va entrar a les coves, però la meva germana i jo vam anar a cercar fruites a uns arbres que estaven aprop.

També he somiat amb coses un poc més estranyes, no men record del tot bé però tractava de que na Carol se n'anava de fer de motxillera per tota Europa, en els mesos d'estiu i que la acompanyava amb na Maria i sa tortuga que me van regalar pel meu aniversari. La tortuga era terrestre i era bastant jove.

S'altre dia en Menji en va enviar un e-mail per demanar-me si podíem quedar per fer unes quantes partides aliens contra orcs.