dimarts, 8 de maig del 2007

Soy nerd?

Nerd : Peyoratiu aplicat a qualsevol amb un CI (coficient intelectual) per damunt de la mitja pero amb poques ganes quan es tracte de parlar amb algu i els rituals socials de la 'plebe'.
Terme apreeciatiu aplicat concientment y referent al sentit quan algu sap lo realment important i que no apateix perdre el temps amb parlar amb gent que no tornara a veure o amics que no aporten res.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies x borrar allo, tu agraeixo, la veritat eske com a broma no ma agradat gens, sobretot amb el cartellet
per part meva oblidare que ha passat val? et demano que em perdonis si alguna de les paraules que abans te dit tan afectat dons haig de reconeixer que no m'ha agradat la broma
Aixi amb tot, em despedeixo amb tot el meu amor i respecte
Sempre teu (bufffff, que gay mesta quedant, enderlidme o com coi te diguis: NO SOC GAY encara que sembli);

Indiana Jordi a la busca del xupa-xups perdut

Pandy ha dit...

Be ido no perdre l'esperança de tenir una cita amb tu en vista que NO ETS GAY. M'has salvat d'una depresio..un homo no gay sempre es un alivi i un mitja de reproduccio en potencia. Axo si, sonava un poc marica.jejejeje...

Pandy ha dit...

Segons les dades que em dones de nerd...ho ets! Pero super! Estic contenta! precisament aixo es el que et fa especial...Friki tv mola molt! Pq no trobes amics frikis aixi? No fa falta que siguin tan frikis com aquell que hi ha per mallorca un que te paraigües no se si te sona, i fas el friki mb gent? Es que a barcelona no ni a? com ES posible tal situacio? a qin mon estam arrivant? I axo es una ciutat importan? On son els frikiS? pq no son amics teus? Si son pringats no son frikis per molt q o desitjin!

Xupasangre ha dit...

No se, no ne trobat cap de friki de veres com es des paraigo. Si es una merda, no hi ha frikis paraigo! No pot ser! Paraigo!Paraigo!Paraigo!siiiiii Paraigo!sisisisisisi, bici bici bici!!

Xupasangre ha dit...

Son uns relges!! vuy frikis de veres!!!