dissabte, 5 de maig del 2007

Una lluita esperada

Pues aqui tens els tiranids que prepar per lluitar contra tu, ala jejejeje

Per cert, avui he somiat amb na Tomo, es de l'estil d'una noia que esquitxa a tothom amb una manguera, i se xapa JAJAJA, es que es molt bo :P

7 comentaris:

Pandy ha dit...

Que cariños. Estas preparant tot un exercit perque me maxaqi. Es lo mes wapo que mai ha fet un friki per jo! Estic molt emocionada. Per aixo dure les meves miniatures a morir amb dignitat i sense una sola taca i amb tots els seus brasos i ben pintades de colors que no es surten de la ratlla. No deixare que l'espasa dels espectres continui torta, l'adrecera i moriran tot duna que facin despliegue rapido pq cauran a 3 cm...pero be...no problem.

Xupasangre ha dit...

Un exercit no, una escuadre de 3 tiranids psiquics. I lo de ben pintades i amb totes les mans o dubto molt. Dignitat ja no en tenien al començáment. No moren, es treuen del camp de batalla. No esta torta, es aerodinamica. Moriran igualment.

Pandy ha dit...

Puc ilusionarte si et dic que lluitarem fins al final i no moriran igualment moriran duna altre manera. No seran simples nombres que es dibuixen en funcio de un caramull de daus a un full...aquestes existeixen i tenen molt per demostrar. Les entrenare pq morin igualment que herois...o millo dit com a cinics q magradaria q fosin pasaran de lluitar. pff qin temps aquells en que els frikis no pagaven per sero. Fuig d'aqui emperador, que em tapes el sol.

Xupasangre ha dit...

S'esperador es un fiambre enchufat a una maquina de respiracio. Menos mal que lluitam fins al final, mai acap ses partides perque guany. No hi ha full aquest pic. No as dentrenar res. No moren(segona vegada que to dic). No lluiten, fan es tonto.

Pandy ha dit...

la mejor fragancia sin insecots. Nueva linea de aerosoles marca miksa con fragancia destianda a la eliminacion te todo tipo de insecots voladores del hogar con la maxima eficacia i la mejor fragancia.
La poesia de els esprais de flit...El cas es q eliminare o treure del camp de batalla als teus tirandios!!!

Xupasangre ha dit...

Molt bona, pero els tiranids no son insectos!! Y no tots son voladors. No els eliminaras :P

Pandy ha dit...

No me fas por!Q sem vagin caiguent les dents a trosos no significa res en especial, no te res a veure amb que no em cepilli les dents...no...ni que estigui asustada dels teus tiranidos ni mol mnos. ara ja se els teus secrets per conseguir la peana mes poderosa de tots els mons astronaus, que dic astronaus?? vull di de tot l'univers sencer, inclus d'aquells pijos marines...pfff....si son pagafantas, son regleS!