dimarts, 8 de maig del 2007

Realy that you want this?

Pues res, que hi farem.
Supos que estic un poc malament i per això o e fet. Sempre o pag amb els que mimporten un poc.

No se que me pasa, abans d'arribar en sestiu sempre estic malament. Es que necesit algo damor i un poc d'afecte. Son els mesos que més ho necesit. Es el temps que estic mes tot sol. Tots els que concec estan ocupats, fent les seves coses. Tampoc no me serveix que algu me fasi xerar, no necesit xerar. Ni tampoc vuy a ningu que el quadrimeste que ve desapareixera.
Es que aqui no hi ha ningu que me comprengui. Son els sentits d'humor ben diferent. Una vegada va venir el meu cosi gran, mai xerr amb ell ni res, pero me va alegrar un munt sa setmana. Nomes vam anar a sopar una estona i explicava coses i deia coses en to de brom i mos vam xapar un munt, aqui amb ningu ma pasat. Aqui es tot mooolt diferent i aixo. Tot com a mes fals i que ningu sent realment res. Nomes o sent durant 4 mesos. El primer quadrimestre i les priemres setmanes del segon. Això si vas a clase amb ells. Si no els tornes a veure, nomes dura l'estona que dura la practica i qualque vegada (durant la primera setmana) per s'academi o entrant a clase. Es tot molt depriment, ple de grups de gent que no veu res mes que 4persones. No son gens independents ni emprenadors.

Encare no e trobat el meu lloc. Haure de seguir cercant.

1 comentari:

Pandy ha dit...

Sera igual com quan et quedis adormit a davant l'ordenador per "vesa" (que significa peresa en felanitxer). Estaras liat si, pero tens ganes de estar amb algu que t'estimi. Saps que no esta tan malament aquesta vida que dus, una mescla de friki amb algo encara mes friki. Se't dona be, com anar amb bici. Fas tanta gracia tan alt a damunt una peana amb rodes tan ben pintada? Ets tan gracios que et donaria una dotzena d'esclaves vestides amb cordes i res mes. Cordes que les lliguin de mans i peus perque les duguis a pasetjar enganxades a la bici mentres elles corren fent bota els seus pits darrera tu atropellant velles i saltantse semafors vermells. Et faria sentir estimat? No, pero ajudaria...en tot cas l'esclavitut avui en dia es disimula i els preus son molt alts. Pero clar potser puc trobar una forma d'animarte. Vols un gelat de fresA?Vols que t'envii un gelat de fresa per carta? O vols q tel porti en persona avui vespre?