divendres, 4 de maig del 2007

Bicicleta supermola

Kina son....crec que me enamorat de la meva bici plegable que me vaig comprar fa2 dies. Es tan xuli, me patejat barcelona amb la bici, es que mola tant..per quins llocs mes extranys me ficat, i a tota velocitat amb semafors vermells i que matropellen viejas.

Vet a sebre quans de billons de milions de euros l'hi han oferit per el terreny de la universitat.

Lo unic que mola de espiderman es aquell vagabund que toca la guitarra i diu Espiderman espiderman ... vete ya de esta universidád.

Me cansat un poc descriure, no dona maxa exit. He de fer fotos amb la bici i aixo.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hola chutulooogu, ho sento company xo not se imaginar a tu amb bici, ho sentooooo xo no puc
per cert, ho setnot altre cop, xo crec ke a tu et queden millor les ulleres que les lentilles i a mes, una altra cosa, deixat darreglar tu mateix el cabell que tel destrosses tio!!!!
per cert, volia parlar amb tu despres del moli vell on he anat a pillarme una napolitana xo jaus havien fet entrar, es llastima, xo wenu, ja te dit el quet volia dir x aki
Cuidat mosso

Xupasangre ha dit...

Amb bici? JEJEJE, pues imaginet sa bici plegable tipus friki. Perque les ulleres? Les lentilles son molt mes comodes! Lo des cabell era perque estava un poc deprimit i me molestava massa, apart de que les peluqueries mo deixen igual i cobrant.

Pandy ha dit...

Aixi que vas de friki per sa vida? i amb bicicleta. Ido saps que te dic? Que quan te cansis de sa bicicleta i la tenguis a un raco baaaah!! aixo no pasara, NO DEIXES A NINGU A un raco. Segur que s'anira desfen a peces mentres la montes i axo i te fara peresa arreglarla i por colcar pq no te peguis un esclat. Pero be pitjos coses s'han vist. Si caus m'en enriure un poc de tu :P Tu tb ets poblino!

Xupasangre ha dit...

Aixo nomes te pasa a tu. Jo soc friki, no altres coses. Sa bici durara eternament fins que me la robin.

Pandy ha dit...

abans q te la robin a mem si me la regales!jo tb volia ser friki!

Xupasangre ha dit...

si te la don segu que no dura ni 2 dies i ya l'hauras rompuda.

Pandy ha dit...

Sa putada es que no arrivare ni als pedals i em pegare una ostia...no ni ha amb rodetes?