dimarts, 15 de maig del 2007

WHO ARE YOU!?


Qui soc jo? Pues un friki que li agraden els tiranidos. A la chica de verde le gusta la ensalada! Pues si les noies verdes son una espècie de amazones que viuen a boscos. I lis agrada sa ensalada o les coses verdes, com per exemple uns tiranids. També tenen lluites lujurioses amb marques de slanesh. I es verd es pasa a convertir amb lila. Tenen la pell i els tentacles que li surten liles i verds. Na Yotsuba tambe es una filla d'aquestes amazones verdes. I la noia vermella es una aprenen de na Tomo.
Estaria be que a totes les races poguesin unir-se al caos. Es a dir, com els eldars oscurs o del caos. També molaria que els tiranidos amb marques del caos. Slanesh, Skorne, Nurgle, Thrench. Es trench es el mutador, el que fa que surtin tentacles i orelles o coses per l'estil. El slanesh es el pornografic,el que fa les coses belles i canvia la pell de color desprenen olors encisadores per els animals. Després el Skorne, Korns o palomitas, es el 'asaco' es el bestia i el que fa tot per instint, com uns orcos o alguna poblina que jo me se. I per final hi ha el nurgle que es el que no se dutxa i te tot tipus de enfermedats contagioses, com el VHI, que fa que compris cassets que estan passats de moda. Siii aquelles coses quadrades que servien mes que per tirar a la cara de algú.
El trench tambe es pot dir coloquialment el cosplay, es disfrasa de tot tipus de coses, d'anime fins a mandos de la wii.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NPI sobre la foto i el text, no se res de manga
xo vull comentar sobre altre cosa: kes aixo de: Paga...fa... EN RIERA!! Of Course!! sera possible el tio!!! amb la persona ke diu sempre of course ni ti fiquis que es mes important ella que qualsevol altra en el mon (em sembla ke mestic reecolant) xo wenu, es =, mha agradat el nou link al meu blog
Ni set ocorri comentar res dakest comentari al meu blog ok??
CHao

Xupasangre ha dit...

Crec que si que et coles. No parlo de mangas sinos del 4 deus del caos. El enfermedats, el orgias, el sangriento y el mutador.

Qui es aquesta noieta? Cla que es important, ES QUE ES FRIKI!!

Anònim ha dit...

aix, es friki, tens rao, xo de mica en mica, diria ke mi estic colant, al principi no li veia res pq molt wapa no es xo ara no la trobo pas tan lletja i es tan divertida, tan alegre it an friki i mu passo tan be amb ella ke wenu, nose, potser si ke mi estic colant

Pandy ha dit...

Per tothom arriva aquell dia abans o despres pero arriva, en que coneixes la teva nova dentista argentina. Es llavors quan tautoconvences a tu mateixa de que es millo que el que tenies abans (una noia bastan maca, pero cobrava masa i feia feina a una clinica xunga on mai sabien quan et tocaria venir si es que tarrivava a tocar) i be, avui le conegut, La doctora guzman sa oferit voluntari a treurem es dobbes que guany donan clases de repas per mutilarme alguns ossos de la dentadura. 20 euros per una radiografia?? si no me fa mal! amb 20 euros em podia comprar una altre capsa d'arlequins...o els guardians tan fermement recomenats contra els spinagantes...ohhh som una friki o una miniaturA? Com m'ho faig per q els meus companys sen adonin de que el punt debil dels zombies es el coll i es propaguen a traves del pit? No li tokis ses tetas a sa zombi o se t cauran les mans.