diumenge, 13 de maig del 2007

16-4



Pues la posta de sol de ara mateix. Mola? Jo crec que desitja a les dones vermelles i les blaves en una de sola i es converteix en ataronjades i blavoses. Que he de dir? Que estic ben content, que m'agrada anar amb bicicleta, i molt més. Que soc jo mateix i si no me voleu es que no me coneixeu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

mas sropres gratament, no esperava que puguessis esciure un text tan macu, les postes de sol son precioses, sobretot des de dalt algun turo, estirat a l'herba i amb la capa de contaminacio luminica a sota (pq a mi m'agrada molt veure la contaminacio luminica des dun turo pq dona com aire de ciutat i a mes veus les estrelles i aixo dona aire de poble), tot i que mencanta,, mentristeixen pq la millor manera de viureles es amb companyia femenina i que llavors mireu la posta, us mireu als ulls i comenseu a cardar xo aixo son figues daltre paner, recordo una posta que vaig veure amb dos amics des del turo de burriac, un moment magic del ke no hi han fotos pq si ni havessin segur ke les penjaria al fotolog del pagafantas de la uni
Apa siau!!!!

Xupasangre ha dit...

Aire de ciutat, aire de poble...però tot a mitges. Preferesc una bona llum de milions de bombilles de la ciutat o un silenci i estrelles que es veuen de veritat al poble. Si estrelles, milions, moltes, moltes, tantes com per no ser contades.

Ben maco? T'has llegit els 131 post que tinc? Que jo recordi n'he escrit de millors. Pareix que son molts però per a mi m'han resultat un suspir de la meva vida, amb perseverança s'aconsegueix tot.
Simplement son una infinita par de jo mateix que no expliquen tot de jo, nomes el que surt de escriure una mitja hora i el sentiment d'haver llegit 5 hores altres blogs/foros sobre temes diversos amb el sentiment de expressar-me.

Anònim ha dit...

evidentment no m'ho llegit tot, xo dels ultims si ku he llegit
sas ke passa xiket? passa que avui tinc un dakells dies cursis en que tot me sembla bonic i tinc ganes de seguir amb tot, jo he canviat molt en poc temps, abans era un pobre desgraciat que tendia al suicidi i ara tinc ganes de viure, coneixent noves persones aprens que la vida pot ser mess maca encara ke tmb et puguin fotre putades (no cal recordar el s... te estimo i tal) xo be, a falta de sexo buenas son amistades o a falta de pan buenas son galletas (originalment deia buenas son tortas xo guenu)
salut

Pandy ha dit...

Algu a vist per aqui la meva carpeta? Crec que he perdud la meva carpeta a dues semanes dels examns pero no pasa res...no...NOOO...AJAJAJAJA...segur que me la robaren a la tenda de miniatures quan estava anikilan zombies. Vaig baixar la guardia i llavors pasa el q pasa, destrelada i tir per veure a mem com estic de percepcio...fall la tirada...au ido. Sort que no estudio una carrera masa seria no?