dimecres, 7 de març del 2007

Pluja per frikis



He llegit coses sobre menja japones i men han entrat MOOltes ganes de menjar-ne i de fer-ne. Tampoc no esta tan malament.

També he fet una siesta on he somiat amb cuiners que feien menjar japones, que et preperaven el shushi davant teu.

També que jo era un d'aquests cuiners, pertant quan me aixecat, amb tot el que havia llegit sobre cuina japonesa i amb el que havia somiat m'he preperat un bon sopar.
Per sopar me fet arrós amb molta aigua i quan le colat es veien molt be els grans i estava ben sec. A una pella e posat carn picada i dues satsitxes picades a trossos amb curri, canela, i pebre negre. Feia un gustet. A l'altre paella quan s'ha acabat de fer l'arros pebre vermell pebre verd i una ceba tallat tot a trossos. Al final e tallat una lletuga, casi sencera i a una de les pelles grans le posada amb un poc de salsa de tomàtiga, i a fregir-ho.
Tot això ho e posat a platets. I amb un plat més gran per a mi m'ho he menjat tot a cullarada, es a dir, una cullarada de cada i amb els palets a endrapar. M'he unplit molt!

També m'he de comprar platets i bols petits i quadrats per posar el que he menjat ja que les coses que he fet no mi cabien.

També he d'anar a una tenda megagran de coses orientals per comprar estris i menjar oriental, algues, arros raro, salses extranyes i coses així.

També he de començar a fer net l'arros abans de bollir-lo i que es quedi enganxos per fer onigiris o les bases per el shushi, ja que el peix cru li tenc un poc de mania.

També me posat una camiseta al reves aposta, sa que me va regalar na Susana.

També he somiat que estava llegint escrits que encare no s'havien publicat com una espècia de dejavú, no es el primer cop que hem passa i aunque no recordi el que llegia, sabia que era especial i que no o podia recordar, aunque o conseguire d'aquí poc.

També he anat a la piscina haveure com estava i tal i m'agradat bastant perque esta just d'avora casa, pero aferrar, així que no tendre excusa si en fa mandra.

També he fet una volta pes mercat quan plovia, he comprat pebres vermells i verds, carn picada de porc, freses , pomes golden i melicotons. Les freses les he congelades i estan SUPER bones per quan t'entra la gana quan estas amb l'ordinador, recomenacio de na Ester. Quan tornava me feia mandra esperar i no duia paraigua i era un llarg cami que segu que en banyaria, he començat a caminar baix la pluja i a estat una sensació molt agradable. Quan e tornat a casa esta ben banyat, peró super banyat.

També que amem si començ a anar a classes que no les faig per enterar-me un poc més i ser com a MOLT més friki del que soc are, però ja me conec i sempre m'acosta un munt d'aixecar-me

També avui 3 persones m'han demanat pel carrer aon era l'estatua del mussol, l'escola d'arts alienigenes, i el bar horizont o fenix o fire o algo així. Es que no tenia ni idea.

També avui tenc ganes de ferli moltes coses a n'Anahi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aix, I love this pic!!!! MOLT mes friki, vols ser MOLT mes friki? ui, ui, ui, quina pooooor
A veure quan me presentes a n'anais o n'esther xDDDDD

Xupasangre ha dit...

Tels a puc presentar quan vulguis, pero son d'allò en extranyes. Les he explicades a altres posts, llegitels (que segu que no perque et fara mandra) i voras com son.