dilluns, 19 de març del 2007

Entrepans a llocs extranys

Avui les dones no han estat, els amics de la uni parlant de futbol i hokey del seu poble, quin aburiment, horrible. No se, he vist noies i e desitjat estar amb elles. Fer sexe en resulta acollidor i a la vegada aterrador. Les mates de pél massusten. Les noies així no tenen experiència. No sabes que es pasar-s'ho be, no saben que son capaces de fer. Son dones sense un bon jardiner que els a cuidi. Ahir me vaig acabar el llibre de deus menors. El vaig llegir en unes 6 hores. Esta bastant bé. Pero es repeteix un poc. Parla de coses diverses però amb el mateix punt de vista, amb el mateix to, te puntazos però s'acaban convertint en rutinaris. Esta bé.

Avui he parlat amb una noia. Feia tant de temps que no passava. Que extrany. Amb el noi de les fotocopies també. L'amic de la rossa que l'hi agraden els homes madurs, ben madurs. Com a profesors o coses així. Lo més deprorable es que els aconsegueix. Els hi pagen els capritxos.

També veig a n'Alba esporadicament. Esta bé. Però no la puc aconseguir. El problema 2.7 es el pitjor, que s'envagui a comprar esparces amb salsa agreidolça.

He de deixar els records del pasat i conviure amb els esperits del present, ja que estan tan desitjosos i sol com jo. Adeu esperits del pasat. Adeu, fins un altre, o no..

Coses sensuals me s'acodeixen dins la dutxa.