dijous, 1 de març del 2007

Necesit estimar

El contacte amb la pell d'una noia nua. El no record de bañar-se amb una preciositat, una princesa de l'antiga Grècia. Aquesta pricesa era la filla del deu Hapi'i*, d'aquells que erren pel món i que quan algu deixa de creure en ells desapareixen, quina tonteria vaja, com si pensesim que no hi ha examens i aquests desapareixesin.
La noia digué. -Hi ha un error en matrix.
Era una noia treta de la mismisima Esparta. Es morena, cos formos, pel amb un llaç vermell, li agradava la mecanica quantica, els nombres impars. Hem sembla recordar que es deia Sara. Un tant complicat d'assimilar, però si, es deia aixines. El seu cognom era d'allò ben extrany melmiel**. Era timida, molt timida, sempre deixava un lloc buit entre ella i jo en les classes de quantica general.

Tenia possibilitats d'estar amb ella?
Pues estic segur que no, no hi havia possibilitats de parlar amb ella. Jo també era tímid. Timid amb desconeguts que no se que parlar-hi, tímid amb gent que no s'assembla a mi. Supos que per això m'atreien, m'atreien com la cultura japonesa, com les noies blanques amb taques vermelles. Aquesta era diferent, ja que es l'amor que desapareix amb el pas de 4 mesos i no et tornes a recordar mai, mai mai maiiiii. Una pena, perque segur:
1.-Tenia xicot i no hi havia cap possibilitat, apart d'acossar-la, esperar davant ca seva durant 3 dies, pegar al seu xicot, abrumar-lo, acosar-la més...
2.-No tenia xicot, possobilitat nul·la. No era una anima verge esperant que algú com jo l'atrapes una matinada.


He comensat ja el segon llibre, pàgina 75

BASADAS EN HECHOS PARANORMALES....o era parareales....reales??? supongo que no.....yo que se...

*No significa que estava molt Hapi, ja que el seu aspecte era blavos i verdos. Tenia barba, les mames caigudes.. .ja os podeu imaginar, tenia un caire a professor de dibuix tècnic. Per fer les classes més entretingudes es posava plantes pèl cap.

**doncella del amor, també reconeguda com a que l'hi agradava la mel dels cosos desnus, o que li agradava que li llepesin del seu cos desnu en algun lloc públic o semblant... crec que era alguna cosa així.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si una cosa no es percebuda per ningu no existeix. Lo que pasa es q tot es smpre percebut, tot esta mb relacio. Si ningu creu en una cosa dexa dexistir, es el cas dels unicorns per exmple. Si vesis un unicorn i no creguesis en ell diries que es un cavall mutan. Si no creus en els examens, no els has de fer, deixen d'existir per tu. No els conexes. No ho saps no t'afecten, escapant de sa realitat una altre vegada? OHHH... Maravellosa esquizofrenia!

Anònim ha dit...

Pagina 97, primer llibre

Xupasangre ha dit...

Mos importa poc la teva concepcio de vell amb barba k nomes sap xerrar i que ningu escolta (filosof vell verd descendent del hapi)i comensa a pensar amb dones desnues.

Anònim ha dit...

Els grecs i els romans són uns pringats, visca l'Astèrix... per cert, els restaurants xinesos haurien d'estar sempre coberts completament de gats

Xupasangre ha dit...

Pq serà que no estan completament coberts de gats?....miyo no pensar-hi jo crec.