dimecres, 31 de gener del 2007

Son sant Toni Marti

Aixo era un jobbit d'aquells que violen ardillas quan ningu els veu i de sobte apareix un dinosaure rosa amb patins i tanca el llibre i sen va al confrontation del nou ser.
Avui a estat molt raro perque no he acabat de menjar ramen i tampoc e somiat coses erotiques amb sa camarera des restaurant. Pues res, he comprat billet per anar a sa lluna...mmm i e mirat tendes pero res hi havia.
Res que aixo del anonimat no ho duc masa be, algu l'interesa el que escric, supos que no, nomes triunfa el sexe i coses aixines, no se, i les coses rares? Els nois rars no son benvinguts?Tambe volen sexe, pero mira per on, les noies negres del dia son blanques en realitat amb un cor vermellos del cicle de la vida.

Que no! E dit que no posarne 13 es ilegal!!! saps? pose 12 i així estarem tots contents! Ademes la Mireia estara agraida per nosaltres i nosaltres per ella que es una garrufa i una sortida, ido com totom, que mes vols de nosaltres mamades salades d infructuoses relacions en dones vermelles d'aquelles que tenen secrets grocs oripilants que inclus el capita meji evita l'Igor un dio o un altre en aquests espais d'un altre mon.

Carol t'estimo com mai!