200grs d'h2O, 50grs d'oli, sal, llevat y 400 grs de farina. fondre aigua + llevat+oli. Afegir farina y mescla. Per farcir: tomàtiga natural triturada, carabassó, xampinyons, bacon, tonyina, anxoves. També pernill dolç, bacon, pinya y pollastre. Cobrir amb havarti o mozarella. A jo m'agrada alfavaguera o orengà o tots dos. I la cervesa ben fresqueta. Surten 3 palanganes de forn.
4 comentaris:
"això no te gas"
la massa de la pizza és una galeta del passadís d'un euro de l'Alcampo
ja me begut tota lespuma!!
200grs d'h2O, 50grs d'oli, sal, llevat y 400 grs de farina.
fondre aigua + llevat+oli. Afegir farina y mescla.
Per farcir: tomàtiga natural triturada, carabassó, xampinyons, bacon, tonyina, anxoves. També pernill dolç, bacon, pinya y pollastre.
Cobrir amb havarti o mozarella. A jo m'agrada alfavaguera o orengà o tots dos.
I la cervesa ben fresqueta.
Surten 3 palanganes de forn.
m'has fet venir una ganeta! mmmm
Publica un comentari a l'entrada