dimecres, 30 de gener del 2008

Gosokis

Ul ganivet senlaire, una bossa de llepolies o miyo dit de gosokis, una noia amb el pel que magrada. LAAAA LAAA LAAA LAAAA LAAAA Coffin fodder. LALAAL ALA ALALALLA ALALALLA ALLALALAL ALA AL AL AALAL LALA AN_UNUNNUuu NUUUU NUuuuUU NUUU NUU U NU uu uuuuuuu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nuuuu

Pero quin pal fa actualitzaaaaaaaaaaaaar i quina son que duc damuuuuuuuunt




be, alalallala allalalala allalalalalala allala al lalal nuuu nuuuu nuuuuuu nununu ununununun unu nunun unu n un un un un un

dilluns, 28 de gener del 2008

Plastilineca ja torna

Com una cartilla de banc banyada per aigua misteriosa, aparells blancs, disenys estilitzats, colors blaus i taronges que no saps davon surten. Un wifi que agafa tot l'ample de banda. Carrers i nous llocs. Calcetins bruts. Teclats on no pots escriure. Amigues que estan enfore i mals records del pasat. Un mes ja queda. Cartolina fosforita. Records molt llunyans que are tornen. Vuy un agla, vuy un agla, vuy una morsa, un gat, un glop, en arniu a alguna cosa aixi. Ja no vuy mes, ja vuy una llimona, ja vuy dormi.

dijous, 10 de gener del 2008

Pikmin!

Realment mencantes.

diumenge, 6 de gener del 2008

Ja esta?




Crec que ja esta!! menys mal! jeejej, un video fet desde la meva web cam, no se perque no es sent... Be que els videos no es volen pujar i he de posar aquest infinit particular. Realment quan ho feia molava mes.

dissabte, 5 de gener del 2008

Provant!


M'agrada provar i provar moltes diferentes i tastar gustos horribles que no t'agraden pero que molen i et fan posar content. Crec que d'apartir d'are m'emborratchare jo i deixare que els altres me cuidin perque es lo pitjor no divertir-te! I estar ebri quan els altres fan desastres i tu et preocupes per com quedara casa teva despres de la festa!