dimecres, 26 de setembre del 2007

No ets el primer

No es la primera vegada que pregunto a gent i em diu que no li agrada la carrera. Com es aixo? Pues veus que continuen fent la carrera per obligacions i per aquestes coses que no tenen massa sentit. També hi ha l'altre versio de que faig la carrera per fer alguna cosa de profit. No fan el que els hi agrada, fan el que podrien fer alguna cosa. Pero crec que si fas el que realment t'agrada, pots fer-ho tot el temps i t'assegur que pots aconseguir-ho tot. El que cercam son diners, pero no per comprar-mos coses, sino per autorealitzar-mos i aquestes coses. Ja saps, fantasies, realitzacions, aceptacio. Discusio a les aules. Quins dies que estic tenint.

Encare en queden estones buides. Llocs per menjar pizes. Llocs per parlar i per estar. Bancs per pensar.

dimecres, 12 de setembre del 2007

Dimecres

Calors de vespre. Nits de daus liles. Cobertures de wy. Noies rotjes. Recordes? Alguna altre cosa qualsevol. Conches. Sky behevor.

dilluns, 10 de setembre del 2007

Confitet

Un nou mon sobre davant meu. Saliva gastada, olors de banys putrefactes. La negror d'ella em fa pensar. Com pot ser. Una germana feliç. Estimacio. Calcetins blans que me fan ser jo. Carpetes que no t'agraden. Musica electronica. Informacions inutils de nave. Les veles m'agraden. Moltes persones en una. Enfora. Maletes sense desfer. Rialles atonites. Contes que m'enamoren. Situacions que m'agraden. Festes. Tornar a començar. Sofas blaus. Sofas que fan parlar. Que fan desitjar que la persona del costat sigui jo. Portes esferiques. Endragones. Illes tropicals. Sebastian. Carreres que fermen. U coma cuatre. Llabis que enamoren. Olors de cossos nussos. Cartes que no arriben. Pizzes que no son. Bicicletes foradades. Bolets que me fan desitjar. Closques de tortuga. Coneixaments futurs. Viure com jo. Gats que entren. Colifrors. Musica vegetariana. Llet sencera. Me vols?

dimarts, 4 de setembre del 2007

Pot

Dins un pot et tindre, una caixa buida a les nits. La camiseta de retxes i unes estrelles per mirar. Les camisetes grogues que mos varem posar el mateix dia i les caminates que hem pasat. Llunes taronjes dins els nostres cors. Amb un hola me serveix. Comentaris sempre son necesaris. Riure sempre, ben fort, que es noti. Canviam sempre, de casa i de sentiments, pero de tu sempre o estare. Seguirem aixi. Un gatbus cercant una botella plastica. Els 4 seguien junts. Un cami per pasar, unes herbes. Fruites.. en vols? Aigua clara. Sentiment de fugir. Una nova vida. Un nou cami. Jo ja men vaig. Seguire fins alla. Fins a na Osaka. I na Mamimi me tendra, em retretara. Na Tomo sempre me fara riure. I na Sakaki me fara desitjar molt mes. Seguirem anant sempre a lestiu a les mateixes platjes, als mateixos bars. Ens agradaran coses diferents, pero tots serem d'aigua. Aigua clare i fresca. En febrer ens recordarem i desitjarem que no canvii res, pero tots sabem que canviant sempre to pases miyo. Serem tan diferents i ens hauran pasat tantes coses que si no ens conexesim voriem que tot aixo no pasaria. Seguirem fins els arbres de musols i tortugues en la granja. Voldras estar amb mi i no voler parar. Com una brisa en el veler on vam pasar les nits. Els dies que es mouen sempre seran recordats, els que esteim aqui no ens oblidara.